Photo Gallery, Τοπικά

Το φθινόπωρο ήρθε και μένει

Κακοκαιρία μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Μαγνησία

 

 

Κακοκαιρία αναμένεται σήμερα στη Μαγνησία και σε ολόκληρη την ανατολική Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας. Με την πρώτη βροχούλα άρχισαν και τα προβλήματα καθώς χθες σημειώθηκε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τις 8 το πρωί και για μισή ώρα περίπου στη Σκόπελο.

Χθες στο Βόλο, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε καταιγίδα, έπεσε βροχή σε ύψος 12 χιλιοστά, ενώ η θερμοκρασία κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Για σήμερα προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά του Νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά από 12 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου και στα ορεινά 5-9 βαθμούς. Και αύριο το πρωί αναμένεται βροχερός καιρός αλλά από το μεσημέρι θα σημειωθεί βελτίωση. Η θερμοκρασία αύριο θα ανεβεί και θα κυμανθεί στα πεδινά από 12 μέχρι 18 βαθμούς και στα ορεινά από 6 μέχρι 10.

Βελτιωμένος καιρός αναμένεται την Τετάρτη και την Πέμπτη, αλλά από την Παρασκευή το απόγευμα αναμένονται πάλι συννεφιές και βροχές στα ανατολικά και νέα πτώση της θερμοκρασίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το