Τοπικά

Στο θάνατο από τη βραδινή έξοδο

Θρήνος στο Νομό Καρδίτσας όπου σημειώθηκε φοβερό τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μία 20χρονη και τραυματίες έξι άτομα, όλα τους νεαρής ηλικίας
Θρήνος στο Νομό Καρδίτσας όπου σημειώθηκε φοβερό τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μία 20χρονη και τραυματίες έξι άτομα, όλα τους νεαρής ηλικίας

Θρήνος στο Νομό Καρδίτσας όπου σημειώθηκε φοβερό τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μία 20χρονη και τραυματίες έξι άτομα, όλα τους νεαρής ηλικίας. Οι παρέες των συνολικά επτά ατόμων επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, που συγκρούστηκαν πλάγια, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κινούνταν παράλληλα. Το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες χθες και συγκλονίζει την περιοχή.

Ειδικότερα μία 20χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Καρδίτσας-Μουζακίου, στα όρια του Δήμου Μουζακίου, όπου κατευθύνονταν τα νεαρά άτομα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά ένας 19χρονος – οδηγός ενός οχήματος – και μία 18χρονη συνεπιβάτιδα, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα – ο οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου και επιβάτες τους – και των δύο οχημάτων.

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Μουζακίου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη ημεδαπή. Τα δύο αυτοκίνητα, όπως φαίνεται να προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση και παράλληλα. Οι οδηγοί έχασαν τον έλεγχο – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, που διερευνάται από την Τροχαία – και τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν. Στη συνέχεια το ένα αυτοκίνητο να ανατράπηκε σε παρακείμενο αγρό. Το άλλο ανατράπηκε σε δύσβατο σημείο με ποτιστικό αυλάκι και πυκνή θαμνώδη βλάστηση.

Στο σημείο του δυστυχήματος σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Τροχαία. Για τον απεγκλωβισμό μάλιστα των νεαρών ατόμων χρειάστηκε και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι πυροσβέστες για αρκετές ώρες προσπαθούσαν να βγάλουν τα νεαρά παιδιά από τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων, που είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Η δυσκολότερη επιχείρηση ήταν στο αυτοκίνητο που έπεσε στο ποτιστικό αυλάκι λόγω του δύσβατου.

Αποτέλεσμα του φοβερού αυτού δυστυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος και μίας ακόμη 18χρονης ημεδαπής συνεπιβάτιδάς του, ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 20χρονης ημεδαπής συνεπιβάτιδάς του και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων δύο ημεδαπών συνεπιβατιδών, ηλικίας 18 και 19 ετών. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά, η οδηγός του δεύτερου οχήματος και ο 21χρονος ημεδαπός συνεπιβάτης της.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Εξάλλου σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Γυρτώνης. Το βράδυ της Παρασκευής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (πλησίον κόμβου Γυρτώνης), Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και της 20χρονης ημεδαπής συνεπιβάτιδάς του.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το