Τοπικά

Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου σε τροχαίο στην Αγριά

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας 23χρονος από το Βόλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, λίγο πριν τις 5, στην Αγριά.

Ο 23χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και κατευθυνόταν προς το Βόλο. Λίγο μετά την ΕΨΑ και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Βόλο σημειώθηκε το ατύχημα. Η μοτοσικλέτα του νεαρού προσέκρουσε με σφοδρότητα σε προπορευόμενο αυτοκίνητο. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται το ατύχημα να αποδίδεται σε απροσεξία του νεαρού μοτοσικλετιστή, ο οποίος και έπεσε στο οδόστρωμα μετά την πρόσκρουση. Δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, όπως έγινε γνωστό με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο νεαρός, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι εφημερεύοντες γιατροί του τον διασωλήνωσαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο βασικός λόγος της μεταφοράς του στη Λάρισα, όπως αναφέρθηκε, είναι επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το