Αθλητισμός

Πλήρης με Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο η Νίκη

 

Πλήρης θα παραταχθεί η Νίκη αύριο στο Καυταντζόγλειο. Ο Γιώργος Χατζάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Ικανοποιημένος είναι ο Γιώργος Χατζάρας, αφού βλέπει όλους τους παίκτες να είναι υγιείς. Και η χθεσινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο 60χρονος προπονητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλο το έμψυχο υλικό.

Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε και τη διεξαγωγή της σημερινής προπόνησης. Κατόπιν θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής, η οποία θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Όσον αφορά την ενδεκάδα κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις. Ουσιαστικά το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι το πρώτο στο οποίο ο Γιώργος Χατζάρας θα μεταδώσει τη δική του φιλοσοφία, καθώς στο προηγούμενο με τον Πιερικό ήξερε πολύ λίγα πράγματα για τη νέα του ομάδα. Βέβαια και τότε φρόντισε να βάλει τη δική του «πινελιά» δίνοντας φανέλα βασικού στον Χάρη Παππά για πρώτη φορά.

Ο κυριακάτικος αγώνας, λοιπόν, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι βαθμολογικός, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν έναν μήνα να γευτούν τη χαρά της νίκης. Το γεγονός είχε ως συνέπεια να οπισθοχωρήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας (συγκατοικεί με τον συμπολίτη Ολυμπιακό) σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ο οποίος σκαρφάλωσε στο τέταρτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Ένας ακόμη λόγος που το συγκεκριμένο ματς θα έχει ενδιαφέρον, είναι η τακτική που θα ακολουθήσει ο Γιώργος Χατζάρας. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, κατά την επίσημη παρουσίασή του, υποστήριξε ότι η ομάδα οφείλει να αναπτύσσεται σωστά και όχι άναρχα όπως έκανε μέχρι τώρα, δίνοντας τη δέουσα προσοχή και στα μετόπισθεν και όχι μόνο στον επιθετικό τομέα. Επίσης κανείς δεν ξέρει εάν θελήσει να αλλάξει και το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται η βολιώτικη ομάδα, αν και το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει το 4-2-3-1.

Όσον αφορά τους φιλάθλους η ΠΑΕ Νίκη δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια από την ΠΑΕ Ηρακλής. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί φίλοι της βολιώτικης ομάδας θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν θα γίνει οργανωμένα. Μάλιστα η διοίκηση του «Γηραιού» αναμένεται να έχει ανοικτό το πέταλο, απ’ όπου μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι φίλαθλοι της Νίκης.

 

Κοινή εκδήλωση ΠΑΕ

και Ερασιτεχνικής

Η τραγική είδηση του θανάτου του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Κωνσταντίνου Λάζου σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την «κυανόλευκη οικογένεια». Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε ο ετήσιος χορός της Νίκης Βόλου, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Νέα ημερομηνία ορίστηκε η 9η Μαρτίου, ημέρα Σάββατο.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φίλους του Συλλόγου στον ετήσιο χορό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο «See You» με ώρα προσέλευσης 22:30. Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε 25 ευρώ, ενώ τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 24210 60320.

Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, ενώ η διάθεση της λαχειοφόρου αγοράς από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καθώς και από τους συνδέσμους Blue Club Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

 

Τουρνουά μίνι βόλεϊ

από Νίκη και ΓΣ Βόλου

Τουρνουά μίνι βόλεϊ διοργανώνουν αύριο Κυριακή ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ο Γ.Σ. Βόλου. Η διοργάνωση φιλοξενείται στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» και λαμβάνουν μέρος αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής των δύο συλλόγων. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Για τα κορίτσια γεννημένα το έτος 2002 και 2003-2005 (αρχάρια) οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17.00 και θα ολοκληρωθούν στις 18.00, για τα κορίτσια γεννημένα το 2001 θα αρχίσουν στις 18.00 και τελειώσουν στις 19.00 και για τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί το 1999 (αρχάρια) και το 2000, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19.00 και θα ολοκληρωθούν στις 21.00.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το