Αθλητισμός

Πασκούλι ή Χαραλαμπίδης

Ένας από τους δύο θα είναι ο προπονητής της Νίκης

Επιστρέφει ο Μπουσινάκης

Ένας από τους Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι ή Απόστολο Χαραλαμπίδη θα είναι ο προπονητής της Νίκης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον πρώτο να θεωρείται φαβορί για να παραμείνει στον πάγκο. Στο Βόλο βρίσκεται από χθες ο Περικλής Μπουσινάκης, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από τη Νίκη.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι ή Απόστολος Χαραλαμπίδης; Αυτό είναι το δίλημμα στην παρούσα φάση για τον πάγκο της Νίκης. Ο Στράτος Γιδόπουλος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τους δύο και πιθανότατα σήμερα θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ η υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη φαίνεται να χάνει έδαφος

Στο μεταξύ με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση της Νίκης. Ο λόγος για τον Περικλή Μπουσινάκη, ο οποίος ήρθε στο Βόλο και γυμνάστηκε με τη βολιώτικη ομάδα. Η άφιξή του είχε προαναγγελθεί από τον Στράτο Γιδόπουλο στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Πέμπτης και ο νεαρός μέσος έκανε χθες την εμφάνισή του.

Ο Περικλής Μπουσινάκης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1986 και αποτελεί «προϊόν» της υποδομής της Νίκης, απ’ όπου έφυγε σε νεαρή ηλικία κάνοντας το άλμα στον Παναθηναϊκό. Εκεί υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2004, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, με συνέπεια να δοθεί δανεικός πρώτα στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά στην ΑΒ Κοπεγχάγης.

Μετά έμεινε ελεύθερος και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Ιωνικό. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην ομάδα που τον «γέννησε» ποδοσφαιρικά, με σκοπό να τη βοηθήσει να ανακάμψει.

Στον αντίποδα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Άγγελος Διγκόζης και Βασίλης Σαμαράς, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» για να λύσουν τα συμβόλαιά τους, σε αντίθεση με τον Μιχάλη Κουτσογιάννη με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία για να αποχωρήσει από τη βολιώτικη ομάδα.

Από κει και πέρα το τοπίο παραμένει «ομιχλώδες» στο θέμα του προπονητή. Στην παρούσα φάση το συγκεκριμένο πόστο παραμένει κενό και τις προπονήσεις κάνουν ο γυμναστής Κώστας Χατζηκωτούλας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Μίχας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Άντε Ντάνισιτς, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι άρρωστος, γεγονός που προκάλεσε υποψίες στους διοικούντες, μια και έχει ζητήσει να φύγει. Το θέμα του θα ξεκαθαρίσει με την άφιξη του Στράτου Γιδόπουλου αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή. Πάντως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον του Οδυσσέα Αναγέννησης, αφού είναι τιμωρημένος.

Σαμαράς: Η ομάδα

είναι απροετοίμαστη

Ένας από τους παίκτες που αποχωρούν είναι ο Βασίλης Σαμαράς, ο οποίος φιλοξενήθηκε χθες στον «Blue Star». Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε χαρακτηριστικά: «Ενημερώθηκα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι πρέπει να φύγω από την ομάδα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Νίκης. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες, αλλά μόνο σε δύο μεγαλύτερης κατηγορίας έχω νιώσει ξανά έτσι. Ο κόσμος είναι φανταστικός και δεν πρέπει να τον κοροϊδεύουν. Οι φίλαθλοι είναι παλικάρια, αλλά πρέπει να αλλάξει ριζικά η κατάσταση για να βρει η Νίκη το δρόμο της».

Ερωτηθείς για ποιο λόγο η Νίκη λοξοδρόμησε ενώ βρισκόταν στη δεύτερη θέση, ο έμπειρος οπισθοφύλακας απάντησε: «Κανείς δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση. Υπό αντίξοες συνθήκες φτάσαμε στη δεύτερη θέση, είχαμε δημιουργήσει φανταστικό κλίμα, αρχίζαμε σιγά-σιγά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, παρά το ότι δεν κάναμε σωστή προετοιμασία. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ένας προπονητής να συμβουλέψει τα νέα παιδιά, που δεν έχουν εμπειρίες από την κατηγορία. Πλην του Μαρέντζι, που είχε φτιάξει καλό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, δεν υπήρχε άλλος προπονητής να μιλήσει στους νεαρούς παίκτες. Μακάρι να έρθει ένας τεχνικός να προσφέρει ουσιαστικά, αλλά ήδη έχουν αργήσει να φέρουν προπονητή».

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης υποστήριξε: «Δεν είναι καλά τα πράγματα στη Νίκη κα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Η ομάδα δεν πρέπει να βαδίζει τυχαία, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το Σάββατο θα παίξει εντελώς απροετοίμαστη. Μέσα στις γιορτές δεν έχει κάνει τίποτα. Όλα είναι στον αέρα, γι’ αυτό και ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό ματς και η Νίκη οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το