Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

“Παρέλυσε” το ΙΚΑ Βόλου λόγω σοβαρής βλάβης

Παρέλυσε το ΙΚΑ λόγω βλάβης σε πίνακα της ΔΕΗ

Παρέλυσαν χθες οι υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες στο κτίριο του ΙΚΑ Βόλου, όπου στεγάζεται και η υγειονομική μονάδα του ΕΟΠΥΥ, λόγω βλάβης που προκλήθηκε σε πίνακα της ΔΕΗ. Η βλάβη σημειώθηκε νωρίς το πρωί και επιδιορθώθηκε στη 1 το μεσημέρι, ύστερα από διαδοχικές επεμβάσεις συνεργείων της ΔΕΗ.

Αιτία της βλάβης ήταν η διαρροή σε πίνακα του δικτύου μέσης τάσης, από το οποίο ηλεκτροδοτείται το υποκατάστημα του ΙΚΑ Βόλου και η υγειονομική μονάδα του ΕΟΠΥΥ. Κάηκαν, μάλιστα, διαδοχικά δυο ασφάλειες που τοποθετήθηκαν από το συνεργείο της ΔΕΗ που έσπευσε για την επιδιόρθωση της βλάβης, με αποτέλεσμα να σπεύσει και άλλο, εξειδικευμένο στους πίνακες, το οποίο και επιδιόρθωσε τη βλάβη.

Λόγω της βλάβης δεν λειτούργησε το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στην υγειονομική μονάδα, δεν λειτούργησε η θέρμανση του κτιρίου, καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα συντάξεων, μητρώου κ.ά.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ταλαιπωρία για δεκάδες ασφαλισμένους του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ. Σημειώνεται ότι σήμερα το ΙΚΑ δεν θα λειτουργήσει, λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

 

Χωρίς ΑΤΜ και η Πειραιώς

Χθες στις 6.30 περίπου το απόγευμα τέθηκε εκτός λειτουργίας και το σύστημα αυτόματων ταμειακών μηχανών (ΑΤΜ) της τράπεζας Πειραιώς σε όλη τη χώρα και στο Βόλο. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι συναλλασσόμενοι με την τράπεζα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το