Photo Gallery, Τοπικά

Μαθητής πέθανε από χτύπημα στο ποδόσφαιρο

 

Δεν άντεξε ο μαθητής το χτύπημα στο κεφάλι

 

 

 

ΤΡΙΚΑΛΑ, 7. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων, έπειτα από ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του πριν από πέντε ημέρες.
Το άτυχο παιδί την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου κατέληξε.

Χαροπαλεύει 25χρονος

 

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 25χρονος που λίγο πριν τις 7 το απόγευμα χθες ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 25χρονος ήταν ο οδηγός και μοναδικός επιβάτης του αυτοκινήτου, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το βαρύτατα τραυματισμένο νεαρό για να τον μεταφέρει το συντομότερο δυνατό στο Νοσοκομείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θλιβερό αυτό περιστατικό διερευνώνται από την Τροχαία.

 

Επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη

 

Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γαβρολίμνη της Αιτωλοακαρνανίας, όταν είδε ξαφνικά να εισβάλλουν τρεις άγνωστοι νεαροί με όπλα στα χέρια. Οι κακοποιοί απείλησαν την γριούλα ότι θα τη χτυπήσουν και της άρπαξαν ό,τι είχε και δεν είχε, ακόμη και τον σταυρό από το λαιμό της!
Οι κακοποιοί χτύπησαν μέρα – μεσημέρι, αιφνιδιάζοντας το θύμα τους που ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη με την απειλή όπλων, ερεύνησαν το σπίτι της και άρπαξαν το κομπόδεμά της από περίπου 1500 ευρώ. Στη συνέχεια, με μια βίαιη κίνηση, έκοψαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και της άρπαξαν το χρυσό σταυρό, πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οπλισμένος με μαχαίρι, αλλά αρκετά ταραγμένος, ήταν ο άγνωστος κουκουλοφόρος που εισέβαλε σε ένα κατάστημα στην Ελευθερούπολη Καβάλας και ακινητοποίησε τον 68χρονο ιδιοκτήτη. Με βιαστικές κινήσεις, άρπαξε από το ταμείο μέρος των εισπράξεων της ημέρας αφήνοντας αρκετά χρήματα μέσα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Ο κακοποιός που παραβίασε την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας ενός ηλικιωμένου στο Ρέθυμνο, πρόλαβε να αρπάξει 90 ευρώ πριν αντιληφθεί την παρουσία του ο ιδιοκτήτης. Αμέσως το έβαλε στα πόδια και προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά η αντίδραση της Αστυνομίας που κάλεσε αμέσως το θύμα, ήταν αστραπιαία! Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,8 γραμμαρίων.

 

Εξωθούσε 20χρονη σε πορνεία

 

Ο «καλός συμπατριώτης» που θα έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα σε μια 20χρονη Ρουμάνα, αποδείχθηκε… αδίστακτος μαστροπός. Όσο η κοπέλα του έφερνε κέρδη, όλα πήγαιναν καλά. Όταν, όμως, εκείνη δημιούργησε ερωτική σχέση, την… πέταξε με τις κλωτσιές από το σπίτι τους κλέβοντάς την κιόλας!
Η νεαρή αλλοδαπή κατέφυγε στην Ασφάλεια Κομοτηνής και κατήγγειλε ότι ο 39χρονος ομοεθνής της είχε κάνει… έξωση στην ίδια και τον 23χρονο φίλο της από το σπίτι όπου έμεναν, ενώ ταυτόχρονα έκλεψε τα κινητά τους τηλέφωνα. Το στόμα της «λύθηκε» σιγά – σιγά και αποκάλυψε πώς είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από τρεις μήνες, πιστεύοντας ότι θα έβρισκε μια νόμιμη δουλειά.
Όμως, ο «ευεργέτης» της την εξανάγκαζε με απειλές και ξυλοδαρμούς να προσφέρει τις ερωτικές της «υπηρεσίες» σε άγνωστους άνδρες. Ο μαστροπός συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις Ρουμάνους συνεργάτες του ηλικίας 21, 24 και 26 χρόνων και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας αλλά και της κλοπής.

 

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές

 

Ένα ανήλικο αγόρι ήταν ο δράστης της διάρρηξης που έγινε πριν από λίγες ημέρες σε σχολικό συγκρότημα στη Νέα Πέραμο Καβάλας! Οι έρευνες που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ελευθερούπολης, οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ο 15χρονος διαρρήκτης είχε παραβιάσει την είσοδο των γραφείων του σχολείου και είχε αρπάξει από μέσα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο ηχεία. Άφησε, όμως, ίχνη που οδήγησαν στον εντοπισμό του. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν πρόλαβε να τα πουλήσει και σε ποιον.
Ανάλογη τύχη είχε και ο ανήλικος διαρρήκτης ενός καφενείου στα Χανιά, που παραβίασε μαζί με ένα συνεργό του την πόρτα και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 135 ευρώ. Οι έρευνες οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ανήλικου, που είναι ένα 15χρονο αγόρι από την Αλβανία, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το