Photo Gallery, Αθλητισμός

Κρίσιμη μέρα για τη Νίκη

Σήμερα διεξάγεται η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ για ανάδειξη νέας διοίκησης

 


 

Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα θεωρείται η σημερινή για τη Νίκη. Στις 19.30 στο Μεταξουργείο θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, με την ελπίδα ότι θα αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο.

 


 

Τα βλέμματα όλων στις τάξεις της Νίκης είναι στραμμένα στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Μεταξουργείου στη Ν. Ιωνία. Η ώρα έναρξής της έχει οριστεί για τις 19.30 και αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον, καθώς ίσως αναδείξει το επόμενο διοικητικό διοικητικό συμβούλιο.

Η βολιώτικη ΠΑΕ στην παρούσα φάση λειτουργεί με διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο. Τα μέλη της, σε συνεργασία με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιώργο Δαλούκα, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να οργανωθεί η ομάδα και να μην επαναληφθούν θλιβερά φαινόμενα του πρόσφατου παρελθόντος. Πράγματι η διοίκηση αυτή έφερε εις πέρας την αποστολή της και έκανε πολύ σημαντικά βήματα. Ωστόσο είναι προσωρινή και η θητεία της λήγει σήμερα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να γίνει, είναι να αναδειχθεί ένα σταθερό διοικητικό συμβούλιο, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Μάλιστα σήμερα θα κάνει τον απολογισμό της θητείας της και στη συνέχεια θα παραχωρήσει τη σκυτάλη στη διάδοχη κατάσταση.

Όσον αφορά αυτό το θέμα, πολλά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες. Ένα απ’ αυτά θέλει τον Γιώργο Δαλούκα να ηγείται του νέου σχήματος με τις ευλογίες των μεγαλομετόχων, ενώ σύμφωνα με δεύτερο σενάριο, είναι πιθανό να πάρει αυτή τη θέση ο Στράτος Γιδόπουλος. Ωστόσο και τα δύο ενδεχόμενα προβάλλουν ιδιαίτερα δύσκολα. Από τη μια μεριά ο κ. Δαλούκας φαίνεται να προτιμά το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή που κατέχει τώρα, ενώ από την άλλη ο κ. Γιδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει στα διοικητικά της Νίκης, μόνο εφόσον ανέβει στη Football League. Άλλωστε ο κ. Γιδόπουλος την τριετία που είχε στα χέρια του το «τιμόνι» της ΠΑΕ δεν κάθισε ποτέ στον προεδρικό θώκο, άρα δεν υπάρχει λόγος να το πράξει τώρα με βάση τη λογική.

Επίσης ένας άνθρωπος που βοηθούσε ενεργά τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως δεν θα συμμετάσχει στο καινούργιο σχήμα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Επομένως σ’ αυτό το σημείο τίθενται πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Χρόνης και Τζώρτζης έχουν παραχωρήσει τις μετοχές τους στον κ. Βαλαχή, ο οποίος μαζί με το δικό του ποσοστό, πλέον κατέχει την πλειοψηφία στην ΠΑΕ. Ωστόσο και ο κ. Βαλαχής σε δημόσιες τοποθετήσεις του επαναλαμβάνει πως δεν επιθυμεί να είναι μέλος της νέας διοίκησης, εκτός αν βέβαια ορίσει ο ίδιος στο ΔΣ κοντινά σε εκείνον πρόσωπα.

Αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα είναι να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους οι μεγαλομέτοχοι. Άλλωστε είναι αυτοί που κρατούν τις τύχες της Νίκης στα χέρια της και είναι ώρα να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Μένει να δούμε αν τα παραπάνω πραγματοποιηθούν σήμερα, γιατί ο καιρός περνά και οι φίλαθλοι αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα διατεθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Οι προεγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα εισιτήρια των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το