Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

Κλειστά αύριο καταστήματα και επιχειρήσεις στη Μαγνησία

 

Η άδικη πρωτόδικη απόφαση της Super League για να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό Βόλου στη δεύτερη κατηγορία, καταδικάζει μία ολόκληρη πόλη αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ

 

Λόγω της άδικης απόφασης για τον Ολυμπιακό Βόλου

 

 

 

 

Παμμαγνησιακή εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στο νομό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας, αλλά και των υπόλοιπων σωματείων. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, που κοινοποιείται στο γραφείο του πρωθυπουργού και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αφορμή είναι η άδικη πρωτόδικη απόφαση της Super League για να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό Βόλου στη δεύτερη κατηγορία, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο την ομάδα, αλλά και μία ολόκληρη πόλη.

Όπως τονίζεται, «η πόλη μας αυτή τη στιγμή στην περίοδο της βαθιάς κρίσης χρειάζεται τη στήριξη των ΜΜΕ και όχι από νέα προβλήματα στην ήδη υπερχρεωμένη και υπερκορεσμένη αγορά.

Αγαπητοί συνάδελφοι, κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας για να μη μας κλείσουν τις επιχειρήσεις τα κέντρα λήψης αποφάσεων της Super League και της ΕΠΟ. Αντιστεκόμαστε στις μεθοδευμένες αποφάσεις. Δεν σας επιτρέπουμε να υποβαθμίσετε την πόλη διότι πριν λίγο καιρό καταφέρατε με μεθοδεύσεις να πάρετε και τους Μεσογειακές Αγώνες από την πόλη μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Τα Επιμελητήρια

Στο μεταξύ, σε κοινή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, που υπογράφεται από τους προέδρους τους κ.κ. Ηλία Τσαμπαρδούκα και Σωκ. Αναγνώστου, καταγγέλλεται η  απαράδεκτη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η οποία πρωτόδικα καταδίκασε σε υποβιβασμό τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ Κατηγορία.

«Θεωρούμε την απόφαση άδικη και μεθοδευμένη δεδομένου ότι δεν υπήρχε τελεσίδικη δικαστική απόφαση», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει: «Εάν πραγματικά υπήρχε η θέληση κάθαρσης του πρωταθλήματος θα έπρεπε να τιμωρηθούν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες. Η απόφαση στοχοποιεί μόνο δύο επαρχιακές πόλεις αφήνοντας ανέγγιχτες τις μεγάλες ομάδες του κέντρου, οι οποίες χρόνια τώρα διασύρουν το ποδόσφαιρο.

Με τον υποβιβασμό της ομάδας μας η πόλη θα υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά, η οποία έρχεται σε συνέχεια της άδικης κυβερνητικής απόφασης για ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων. Θα κτυπηθούν οι επιχειρήσεις μας και θα αυξηθεί η ήδη μεγάλη ανεργία στην περιοχή μας.

– Καλούμε την πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην πόλη και να μη συνεχίσει την υποβάθμισή της.

– Καλούμε την αθλητική ηγεσία να μην επιμείνει στην επιλεκτική τιμωρία της ομάδας μας.

Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν αγωνιστικά στην ομάδα με κορύφωση την παρουσία όλων την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού, ο οποίος εκπροσωπεί πανάξια την Ελλάδα».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παρουσία Πρωθυπουργού η παρουσίαση του νομοσχεδίου για την ΕΕΚ από Κ. Πιερρακάκη και Ζ. Μακρή

Παρουσία Πρωθυπουργού η παρουσίαση του νομοσχεδίου για την ΕΕΚ από Κ. Πιερρακάκη και Ζ. Μακρή…

23 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθη 35χρονος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – Τον εντόπισαν να οδηγεί μεθυσμένος στο Αγρίνιο

Στη σύλληψη 35χρονου που ήταν στη λίστα με τους κατηγορούμενους για βιασμό της 12χρονης στον…

23 Δεκεμβρίου 2023

Πρέπει

Μετά από χρόνια, πολλά χρόνια, τα συστήματα του ΑΣΕΠ θα εκσυγχρονιστούν, με την Κοινωνία της…

23 Δεκεμβρίου 2023

Πολλές

Οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ πήραν περίπου 930.000 χαμηλοσυνταξιούχοι, ενώ άλλοι περίπου 46.000 δικαιούχοι επιδομάτων αναπηρίας…

23 Δεκεμβρίου 2023

Απάνθρωπες εικόνες στη Ρόδο: Μετέφεραν 85χρονη με εγκεφαλικό με επαγγελματική κλούβα

Την οργή μιας οικογένειας και όχι μόνο, προκάλεσε περιστατικό που το πρωί της Παρασκευής στο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Ελεγχόμενη

Η κατάσταση με τις νοσηλείες από τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο κρίνεται μάλλον ελεγχόμενη. Σύμφωνα με…

23 Δεκεμβρίου 2023