Επιχειρήσεις

Η Βουλή «εξέλεξε» τα κουφώματα SITRA

ΜΑΚΕΤΑ ΒΟΥΛΗ-web

Η Βολιώτικη Βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων SITRA στα 20 χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να αναπτυχθεί από ένα παραδοσιακό ξυλουργείο με βαθιά γνώση του ξύλου, σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα που παράγει πιστοποιημένα κουφώματα πολύ υψηλών προδιαγραφών. Ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός με μηχανήματα CNC ακριβείας, το διπλό ρομποτικό ηλεκτροστατικό βαφείο, η άρτια οργάνωση και πάνω απ’ όλα η κατά γράμμα εφαρμογή των Γερμανικών κανονισμών κατέστησαν την SITRA ως την 1η Ελληνική εταιρεία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων που εξάγει τα προϊόντα της στην αγορά των 2 ποιό προηγμένων τεχνολογικά χωρών, Γερμανίας και Αμερικής.

Η πραγματική επιστέγαση της μεγάλης επιτυχίας της εταιρείας όμως έρχεται από τον Ελληνικό χώρο, με την ανάθεση σε αυτήν της κατασκευής και αντικατάστασης των κουφωμάτων ενός από τα πιο σημαντικά ιστορικά, αρχιτεκτονικά και εννοιολογικά κτίρια της χώρας, της Βουλής των Ελλήνων!

Η ανάθεση στην SITRA  του πολύ απαιτητικού έργου έγινε  μετά από διεθνή διαγωνισμό που προκηρύχτηκε, με συνδυασμό κριτήριων . Αφενός  μεν  την καλύτερη τιμή,  αφετέρου την καλύτερη ποιότητα βαφής , ξυλείας , κατασκευής και τοποθέτησης με πολύ υψηλά στάνταρτ εγγυήσεων και προδιαγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο αυτό διεκδίκησαν 14 μεγάλες εταιρίες που πληρούσαν τις προδιαγραφές , τόσο Ελληνικές όσο και Ευρωπαϊκές από διάφορες χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία κλπ. Η ποιότητα SITRA όμως έλαμψε σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων πλέον θα κοσμούν τα Ελληνικά κουφώματα SITRA, κατασκευασμένα από Βολιώτικα χέρια.

Η νίκη αυτή για την SITRA αποτελεί ακόμα μία δικαίωση αλλά και μια πρόκληση, για την υλοποίηση ενός τόσο απαιτητικού έργου που θα στολίζει για πολλές δεκαετίες ένα από τα ποιο χαρακτηριστικά Ελληνικά κτίρια . Την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το