Photo Gallery, Αθλητισμός

Ενισχυμένος από τις μεταγραφές

Πέντε παίκτες αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό Β. την περίοδο του Ιανουαρίου

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Β., Γκαμπριέλ Ροντρίγκεζ, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Μάνο Κρατήρα

Με την απόκτηση και του Γκαμπριέλ Ροντρίγκεζ (η μεταγραφή του Αργεντινού ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την ΠΑΕ), οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκαν, με την ομάδα να βγαίνει ενισχυμένη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν πέντε παίκτες, τους Νόε Ακόστα, Αουγκούστο Μπερτόλντι «Τικάο», Κρίστιαν Νέμεθ, Γκαμπριέλ Ρονρτίγκεζ και Αποστόλη Αναστασίου, ενώ αποχώρησαν από την ομάδα οι Πάολο Φραντζιπάνε, Φακούντο Κάστρο, Λεωνίδας Καμπάνταης, Δημήτρης Πλιάγκας, Αντώνης Ρίκκα, καθώς και νεαροί Κώστας Σκάρος και Ανδρέας Τσεκούρας, οι οποίοι δόθηκαν δανεικοί σε Εθν. Αστέρα και Φωκικό αντίστοιχα.

Ο Σάκης Τσιώλης είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ να ενισχυθεί η ομάδα στην επίθεση, με την απόκτηση σέντερ φορ. Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τους Νέμεθ και Ροντρίγκεζ, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, έχει παραστάσεις από παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει αγωνιστεί στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. «Διψά» να παίξει ποδόσφαιρο, θέλει να δείξει την άξια του και στα χέρια του Σάκη Τσιώλη μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο γρανάζι στη «μηχανή» του Ολυμπιακού.

Ο Ούγγρος επιθετικός προπονείται κανονικά με την ομάδα (είναι λίγο πίσω όσον αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα), ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Όσον αφορά τον Γκαμπριέλ Ροντρίγκεζ, χθες γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό (έτρεξε μόνος του) και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Οι εργομετρικές εξετάσεις του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού έδειξαν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση (αυτό το διάστημα έκανε προετοιμασία με την Μπόκα Τζούνιορς). Θετικό για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Ροντρίγκεζ, είναι το γεγονός ότι ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε στην ομάδα άλλους τέσσερις συμπατριώτες του (Άλβαρεζ, Μόνχε, Ουμπίντες και Μαρτίν), οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της νέας του ομάδας. Πιθανότατα ο Αργεντινός φορ να είναι την Κυριακή στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Σοβαρότητα

με Κέρκυρα ζήτησε

ο Τσιώλης

Την προσοχή των παικτών του στον αγώνα της Πέμπτης με την Κέρκυρα (19.00 Πανθεσσαλικό), ζήτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν τη χθεσινή προπόνηση: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ημίχρονο, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παίξουμε με μυαλό και να «σφραγίσουμε» το εισιτήριο της πρόκρισης. Το υπέρ μας 2-0 του πρώτου αγώνα μπορεί να μας καθιστά ως φαβορί για την πρόκριση, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί στο παιχνίδι. Η συμμετοχή στους «4» του Κυπέλλου είναι μία πρόκληση για την ομάδα και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται να πάει χαμένη».

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα φροντίσει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα τριών ημερών, καθώς μετά το ματς με την Κέρκυρα, ακολουθεί την Κυριακή ο αγώνας με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αυριανό αγώνα με τους «Φαίακες», σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Το καλό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι οι Γιάννης Ζαραδούκας και Χαλίφα Σανκαρέ πήραν «ανάσες», ξεκουράστηκαν και είναι έτοιμοι και πάλι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα (και οι δύο εξέτισαν την ποινή τους).

Το ευχάριστο είναι ότι και ο Χαβιέ Ουμπίντες γυμνάστηκε χθες χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ίσως αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο για να τεστάρει τις δυνάμεις του, εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν το πρωί και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κλήθηκε σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκα, αύριο Πέμπτη, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια

με Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα, με την Κέρκυρα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

* 5€ (γυναικεία-παδικά) στις θύρες 1-14,17, 26 -28, 45-56, (είσοδος από 1η και 2η πεζογέφυρα),
* 10€ στις θύρες 1-12 και 45-56 (είσοδος από 1η πεζογέφυρα),
* 15€ στις θύρες 13, 14, 17, 26 -30 (είσοδος από 2η πεζογέφυρα),
* 50€ στην θύρα 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108) (είσοδος από 2η πεζογέφυρα).

* Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Τα σημεία  προπώλησης είναι τα εξής:

* Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507.

Και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:

* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 2421020720.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ:2421053749.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ: 2421030249.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 2421032110.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), Βόλος, τηλ: 2421033514.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, 24210 41717.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Βαρακλιώτης Σ., Αναλήψεως 43, Βόλος, τηλ: 2421050602.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Θεοχάρης, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, Βόλος, τηλ: 2421041951.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Βλαχούτσου, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, Βόλος, τηλ: 2421050430

* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Γάκης Λ. , Κροκίου 42  Παλαιά Βόλου, τηλ: 2421028741

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το