Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Ειρηνική πορεία φιλάθλων χθες το βράδυ στο Βόλο

Διαμαρτυρήθηκαν κατά της άδικης απόφασης υποβιβασμού του Ολυμπιακού

 

 

 

Ειρηνική πορεία στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν χθες το βράδυ περισσότεροι από 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, που διαμαρτύρονταν κατά της άδικης απόφασης για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική κατηγορία.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια, όπου είχαν προσαχθεί οι συλληφθέντες προχτές το βράδυ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, γύρω στις 9 μ.μ. ξεκίνησαν την πορεία τους από την πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση το Δημαρχείο του Βόλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Πολιτισμού κ. Γερουλάνου και της Λάρισας. Τους συνόδευαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ έξω από το Δημαρχείο ήταν παρατεταγμένη άλλη μια διμοιρία.

Μέσω της Δημητριάδος έφτασαν στο Δημαρχείο, όπου όμως δεν παρέμειναν. Συνέχισαν την πορεία τους και μέσω της Ιάσονος κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη  Δημητριάδος, όπου επίσης ήταν παρατεταγμένη μια διμοιρία των ΜΑΤ. Εκεί φώναξαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Πολιτισμού, ενώ σήκωσαν και πανό όπου έγραφαν «Αφήστε τον Ολυμπιακό να παίξει μπάλα». Στο χώρο παρέμειναν για δεκαπέντε περίπου λεπτά και στη συνέχεια μέσω της Δημητριάδος κατευθύνθηκαν στο Ηρώο, όπου συζήτησαν για το συντονισμό της κινητοποίησης. Τελικά, έμειναν περίπου 50 άτομα, τα οποία κρατώντας το πανό συνέχισαν την πορεία τους στην παραλία της πόλης. Κατευθύνθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, όπου και διαλύθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της πορείας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τους φιλάθλους συνόδευε διμοιρία των ΜΑΤ. Δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο. Πετάχτηκε μόνο  ένα δακρυγόνο από κάποιο φίλαθλο στη Δημητριάδος, χωρίς να υπάρξει κάποια συνέχεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το