Αθλητισμός

Δεν ήρθε ο Πασκούλι

Περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά για να επιστρέψει ή όχι στα καθήκοντά του στη Νίκη


Επανήλθαν στις προπονήσεις χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, αλλά δεν έλειψαν και οι απουσίες. Πιο αισθητή ήταν αυτή του Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις με την παραμονή ή όχι του Στράτου Γιδόπουλου στο «τιμόνι» της ΠΑΕ για να ξέρει αν θα συνεχίσει ή όχι στην τεχνική ηγεσία της βολιώτικης ομάδας. Στις 19.30 στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη η Γενική Συνέλευση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν και όλος ο κόσμος το γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ίδιο δεν ισχύει όμως και για τη Νίκη, όπου τα Χριστούγεννα πέρασαν εν μέσω έντονου προβληματισμού.

Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από τα διοικητικά της ΠΑΕ σκορπώντας την αμφιβολία στις τάξεις της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν ή όχι να αγωνίζονται στη Ν. Ιωνία, ενώ και οι φίλαθλοι από τη μεριά τους αγωνιούν.

Χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις, αλλά παρατηρήθηκαν μερικές απουσίες. Πιο αισθητή ήταν φυσικά αυτή του προπονητή, καθώς ο Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι δεν εμφανίστηκε στο «Παντελής Μαγουλάς» στο προκαθορισμένο ραντεβού για την επανέναρξη της προετοιμασίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Ιταλία και περιμένει τις εξελίξεις. Αν ο Στράτος Γιδόπουλος παραμείνει στη Νίκη, τότε και εκείνος θα έρθει από την Ιταλία, όπου βρίσκεται και θα επανέλθει στα καθήκοντά του. Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, η ομάδα μάλλον θα πρέπει να βρει άλλον προπονητή, καθώς ο κ. Πασκούλι λογικά θα αποτελέσει παρελθόν.

Σε αμφιβολία βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές. Χθες ορισμένοι παίκτες δεν έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα, αλλά από τη διοίκηση της ΠΑΕ υποστηρίζεται ότι σήμερα όλοι θα βρίσκονται στο Βόλο, χωρίς να διευκρινίζεται επίσημα αν ήταν δικαιολογημένα ή όχι απόντες.

Χθες στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Τους ζήτησε να κάνουν υπομονή μέχρι τη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την παραμονή ή όχι του Στράτου Γιδόπουλου στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Η διοίκηση θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές το πρωί της Παρασκευής για τα τεκταινόμενα στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί στο Μεταξουργείο και θα αρχίσει στις 19.30. Από κει και πέρα είναι στο χέρι του καθενός το τι θα πράξει για το μέλλον του, εφόσον φυσικά ο κ. Γιδόπουλος αποτελέσει παρελθόν.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο «Παντελής Μαγουλάς» υπό τις οδηγίες του Κώστα Μίχα. Ο μοναδικός που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα ήταν ο Βασίλης Σαμαράς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έκανε θεραπεία.

Ευχές από τους

Γαλάζιους Αγγέλους

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Βόλου Blue Angels (Γαλάζιοι Άγγελοι) εύχεται στα μέλη του, σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου καθώς και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο) και στις οικογένειες τους, Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Εγγραφές στο βόλεϊ

Συνεχίζονται οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών από 8 ετών και άνω στις Ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης για την περίοδο 2010-2011. Οι υποδομές βόλεϊ είναι από τις καλύτερες στο είδος τους σε ολόκληρη την Μαγνησία με συνεχή δραστηριότητα και πολλές επιτυχίες τα τελευταία 25 χρόνια, με καταξιωμένους και εξειδικευμένους προπονητές που υπηρετούν πολλά χρόνια το άθλημα του βόλεϊ και γνωρίζουν άριστα τα μυστικά της επιτυχίας στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα κατά ηλικία και επίπεδο. Οι προπονήσεις διεξάγονται αποκλειστικά σε κατάλληλα διαμορφωμένα κλειστά γυμναστήρια που τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και με ειδικές ελαφριές μπάλες για την προστασία των μικρών παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι, μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ μέσα πάντα από την ευγενή άμιλλα ενώ ταυτόχρονα ψυχαγωγούνται συμμετέχοντας ενεργά στον θαυμαστό κόσμο που προσφέρει το παιχνίδι του βόλεϊ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης που βρίσκονται στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και στο τηλέφωνο 24210-60320 καθώς και στους υπεύθυνους προπονητές κ.κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο (6973827415) και Μπουμπούκη Σοφία (6974669731).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το