Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Απόπειρα δολοφονίας 37χρονου από αδέλφια στο Βόλο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση, και αφού υποβλήθηκε σ επολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Βόλου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, νωρίς το απόγευμα,  ο 37χρονoς πρωταθλητής body building, Μανώλη Καραμανλάκη, που σήμερα τα μεσημέρι έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας, με δράστε δύο αδέλφια από τα Ανω Λεχώνια και για αιτία που προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα κατάστημα ειδών γυμναστικής και συμπληρωμάτων διατροφής, στο Βόλο (Αναλήψεως – Αντωνοπούλου), που διατηρεί ο άτυχος άνδρας, που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς από καραμπίνα, από τα δύο αδέλφια, που συνελήφθησαν.

Ο Καραμανλάκης δέχτηκε τις σφαίρες στο συκώτι, στον πνεύμονα και στην πλάτη, ενώ η τέταρτη σφαίρα, που προοριζόταν για το κεφάλι του, ευτυχώς δεν βρήκε στόχο και απλά τον έξυσε.
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, έξω από το κατάστημα επί των οδών Αναλήψεως – Αντωνοπούλου και η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς συνέλαβε τους δύο δράστες (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια που διαμένουν στα Άνω Λεχώνια

Το θύμα της επίθεσης, που ήταν και αθλητής του body building, σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν στο κατάστημά του και, κάποια στιγμή, ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen Xsara, χρώματος ασημί σταμάτησε πάνω στην Αναλήψεως, από μέσα βγήκαν δύο άντρες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μπήκαν στο κατάστημα όπου και τον αναζήτησαν.

Ο 37χρονος φέρεται ότι επέστρεφε εκείνη την ώρα από διπλανό κατάστημα στο οποίο βρίσκονταν, ακολούθησε λογομαχία του επιχειρηματία με τους δράστες και την ώρα που κατευθύνονταν προς το κατάστημά του τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές. Στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, ο ένας εκ των δύο δραστών είχε επισκεφτεί νωρίτερα το κατάστημα του 37χρονου και, αφότου έφυγε, επέστρεψε στη συνέχεια με τον συνεργό του για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η είδηση του αιματηρού επεισοδίου με θύμα τον 37χρονο Μανώλη Καραμανλάκη, προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον φίλων, γνωστών και συναθλητών του που έσπευσαν στο κατάστημά του για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το