Τοπικά

Ανεξάρτητη πλέον η δημοτική σύμβουλος Βόλου Αθηνά Μπαϊράμη

Οι «περιπέτειες» της οικογενειακής επιχείρησης στη Μακρινίτσα, θέματα της οποίας κρίνονται κατ’ επανάληψη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, οδήγησαν χθες σε ανεξαρτητοποίηση από την ομάδα πλειοψηφίας τη δημοτική σύμβουλο Αθηνά Μπαϊράμη.

Σημειώνεται ότι η ανεξαρτητοποίηση της κ. Αθηνάς Μπαϊράμη είναι η τρίτη κατά σειρά από την ομάδα πλειοψηφίας, ενώ είχε προηγηθεί και η παραίτηση της κ. Φωτεινής Κοκκινάκη από τη θέση της δημοτικής συμβούλου, επίσης για το θέμα του καταστήματος στη Μακρινίτσα.

Με αφορμή τα «ανοιχτά» θέματα νομιμότητας που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επιχείρηση στη Μακρινίτσα, ανεξαρτητοποιήθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κουρτίνας και Ν. Χαυτούρας, ενώ για μια ακόμη φορά το θέμα του συγκεκριμένου καταστήματος θα εξεταζόταν στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με εισήγηση για ανάκληση της άδειας, μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η κ. Μπαϊράμη που ουδέποτε είχε διαφωνήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο με τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις της ομάδας πλειοψηφίας, με χθεσινή της ανακοίνωση δήλωσε πως δεν τη συνδέει πολιτικά και ψυχικά τίποτα με τη Δημοτική Αρχή.

Η ίδια με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Απ. Φοινικόπουλο ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της.

«Οι πολιτικοί και ψυχικοί δεσμοί με την παράταξη της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» έχουν από καιρό κοπεί. Δεν μπορώ πλέον να συμπορεύομαι με μια παράταξη, η οποία με βρίσκει αντίθετη στην πλειοψηφία των επιλογών της. Γι’ αυτό το λόγο σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου. Επιπλέον παραιτούμαι από κάθε επιτροπή στην οποία συμμετείχα» αναφέρεται στην επιστολή.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το