Τοπικά

ΑΔΕΔΥ: Μαζική συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο

ΑΔΕΔΥ

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στη σημερινή πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ στη Μαγνησία και μαζική η προσέλευση στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου ( πάνω από 2.000)

Ενδιαφέροντα στοιχεία της σημερινής απεργιακής μέρας:

Στο σύνολο της ΑΔΕΔΥ το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία ξεπέρασε το 50%, όταν σε πρόσφατες κινητοποιήσεις το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 5 ή το 10%

Οι δάσκαλοι συμμετείχαν σε ποσοστό 90%, ενώ στο 80% κυμάνθηκαν τα ποσοστά των εργαζομένων σε ΙΚΑ και ΟΑΕΔ

Αποκλιμακώνονται οι  κινητοποιήσεις τν καθηγητών, που σήμερα Τρίτη μέρα των κινητοποιήσεών τους, η συμμετοχή έφθασε το 50%

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας Δημήτρη Κουτσούκο, αύριο το μεσημέρι θα συνεδριάσει η ΑΔΕΔΥ και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις από Δευτέρα.

«Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κατήφορος και να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

 

Δυναμική κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στο Βόλο στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας στο Δημόσιο και της στάσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Στην αρχή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου με κεντρικό ομιλητή τον κ.  Αποστόλη Ριζόπουλο στέλεχος του ΠΑΜΕ. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην κινητοποίηση πήρε μέρος και το ΜΑΣ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το