Αθλητισμός

Έχει σημάνει… συναγερμός

Στον Ολυμπιακό Β. εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό



«Συναγερμός» έχει σημάνει στον Ολυμπιακό Βόλου, εν όψει του κρισιμότερου παιχνιδιού της χρονιάς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και να γράψουν ιστορία. Όλοι στην ομάδα κατανοούν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους «πράσινους» και δηλώνουν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη με 2-1 και να έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την 5η θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ωστόσο, με την εμφάνισή του έδειξε πως μπορεί να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε μακρινό στην αρχή της χρονιάς, συμμετέχοντας στα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα και σε μια «καυτή» έδρα. Αν μάλιστα ήταν λίγο πιο τυχεροί σε κάποιες φάσεις και αν ο Κάκος έδινε το «καθαρό» πέναλτι στο χέρι του Μίσελ, τότε το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό.

Η αναμέτρηση με τον Άρη ανήκει πλέον στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό εκείνο που βλέπουν μπροστά τους είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς. Σίγουρα, η πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Όμως, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται η ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο της συμμετοχή στα πλέι οφ, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να το πετύχουν.

Απέχουν μία μόλις νίκη από μια μεγάλη επιτυχία. Κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θα κάνουν το παν για να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο, δίνοντας χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους που στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών. Ο Ολυμπιακός χωρίς έξι βασικά στελέχη στο «Κλ. Βικελίδης» έδειξε πως διαθέτει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις, από τη στιγμή που η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Χαλίφα Σανκαρέ, Γιάννη Ζαραδούκα, οι οποίοι εκτίουν τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, του Έλντιν Γιακούποβιτς, που αποβλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη, του τραυματία Βιθέντε Μόχε, ενώ θα περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Λέαντρο Άλβαρεζ. Ο Αργεντινός μέσος θα επιχειρήσει να προπονηθεί σήμερα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη. Εφόσον καταφέρει και προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, δύσκολα όμως θα ξεκινήσει, ως βασικός.

Σε απολογία

ο Αχ. Μπέος

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη το μεσημέρι ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης Άρη-Ολυμπιακό Βόλου.

Στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επιτέθηκε φραστικά στον Τάσο Κάκο που σφύριζε το εν λόγω ματς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απειλείται με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Μαζί του θα απολογηθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου ως συνυπεύθυνος.

Απάντηση της

ΠΑΕ στην

ανακοίνωση

του Άρη

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές η ΠΑΕ Άρης, τονίζοντας τα εξής:

«(…αφού δεν καταλάβατε το περιεχόμενό της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία σαφώς και δεν είχε στόχο την ΠΑΕ Άρης)

Καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες των οπαδών (παραγόντων) του Άρη, αφού πιθανή αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη σημαίνει αυτόματα και περικοπή στα …μεροκάματα.
Όσον αφορά τη φράση «περί δυναμικής», εξαρτάται πως το βλέπει και πως το εννοεί ο καθένας.
Εάν δυναμική για εσάς σημαίνει να δέρνετε ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας όταν δεν κάθονται να χάσουν, σίγουρα εμείς έχουμε διαφορετική φιλοσοφία.
Είμαστε βέβαιοι ότι κάπως έτσι σκοπεύετε να κάνετε την ερχόμενη Κυριακή με την απόβασή σας στην πόλη της Ξάνθης και ό,τι προκύψει…

Υ.Γ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με την επίσημη ΠΑΕ Άρης, αλλά θα απαντά πάντα σε ανακοινώσεις οπαδικού χαρακτήρα».

 

Η προπώληση

των εισιτηρίων

με Παναθηναϊκό

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρακαλεί τους φιλάθλους να προβούν άμεσα στην αγορά εισιτηρίων, λόγω της αυξημένης ζήτησης για το συγκεκριμένο αγώνα.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ για γυναίκες και παιδιά είναι 5 ευρώ (είσοδος από 1η, 2η και 3η πεζογέφυρα). Επίσης 50 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια της θύρας 16 στην κερκίδα 108 (είσοδος από 2η πεζογέφυρα). Στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δεν θα διατεθούν εισιτήρια.

Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
* Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210-34507.

* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ.: 24210-20720.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ.: 24210-53749.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ.: 24210-30249.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 80Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ.: 24210-32110.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), Βόλος, τηλ.: 24210-33514.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ. 24210-41717.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βαρακλιώτης Σ., Αναλήψεως 43, Βόλος, τηλ.: 24210-50602.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Θεοχάρης, Γ. Δήμου 170-Βλαχάβα, Βόλος, τηλ.: 24210-41951.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχούτσου, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, Βόλος, τηλ.: 24210-50430.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Γάκης Λ., Κροκίου 42  Παλαιά Βόλου, τηλ.: 24210-28741.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Χαριτωνίδου Θ., Αλεξάνδρας 231, Βόλος, τηλ.: 24210-35353.

* Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους Συνδέσμους Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΟΒ και Vatos Locos.
Την Κυριακή 17 Απριλίου 201, ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15.00.

Δωρεάν μαθητικές

προσκλήσεις θα

μοιράσει η ΠΑΕ

Σήμερα το απόγευμα στην παραλία του Βόλου (Αργοναυτών με Ογλ) και από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θα μοιράσουν δωρεάν παιδικές-μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές δημοτικού) για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 17 Απριλίου στις 19.00. Παράλληλα τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτόγραφα και αφίσες της ομάδας και να συνομιλήσουν μαζί τους.

 

Ανακοίνωση

του ΣΦΟΒ

Από τον ΣΦΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιο, για την κατάντια του ελληνικού ποδσοφαίρου και για τις υπέροχες διαιτησίες των Τσινιάρη, Σιδηρόπουλου, Καλόπουλου, Κάκου κ.λ.π.

Επειδή εκτιμούμε ότι ο κ. Πιλάβιος απέτυχε στη διαχείριση της διοργάνωσης του πρωταθλήματος, είναι καιρός να παραιτηθεί.

Δεν είναι δυνατόν στην πρώτη πεντάδα της Super League να βρίσκονται εξ ορισμού ο Ολυμπιακός Π., Πανααθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως, θα μπει σφήνα στους πέντε μεγάλους και κάθε χρόνο θα κερδίζει και ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Με τη δύναμη του κόσμου μας και του προέδρου μας, Αχιλλέα Μπέου, θα αλλάξουμε τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ενάντια στο κατεστημένο και στις «παράγκες» θα αντιτάξει την πιο αξιόπιστη ομάδα του πρωταθλήματος και τους χιλιάδες οπαδούς μας.

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα, ένα γεμάτο Πανθεσσαλικό θα «λιώσει» τον Παναθηναϊκό. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα χαρεί την Κυριακή για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου και την είσοδό του στα πλέι οφ.

Ο Άρης του Σάκη Τσιώλη, του πιο αχάριστου και τυχερού προπονητή, ο οποίος ξεπέρασε και τον Ότο, θα μείνει στην έκτη θέση.

Ο ΣΦΟΒ την Κυριακή θα ενεργοποιηθεί στο πέταλο των φιλοξενουμένων και καλούμε όλους τους φίλους μας, μέσω της 3ης πεζογέφυρας, να δώσουν εντυπωσιακό «παρόν».

Τέλος, με περίπτερα στην Ερμού-Αγ. Νικολάου και στην παραλία, θα στείλουμε όλες αυτές τις μέρες το μήνυμα της συσπείρωσης για τη μεγάλη νίκη».

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το