Photo Gallery, Αθλητισμός

«Φωνάζει» για τη διαιτησία

Ο Ολυμπιακός Β. θεωρεί υπεύθυνο τον Θάνο για την ήττα από την ΑΕΚ στα πλέι οφ

 

 

 

Με τη διαιτησία του Δημήτρη Θάνου τα έχουν στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο της ήττας από την ΑΕΚ με 1-0 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Η ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Βασίλη Τεροβίτσα, με αφορμή τη διαιτησία στον προχθεσινό αγώνα του ΟΑΚΑ. Η εμφάνιση του Ολυμπιακού, πάντως, ήταν κακή με τους «ερυθρόλευκους» να μη θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Οι διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχουν να κάνουν με το πέναλτι το οποίο καταλόγισε ο Γρεβενιώτης διαιτητής Θάνος στο 37’ του προχθεσινού παιχνιδιού. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τους Σέλεζι και Λεονάρντο, ο δεύτερος έπεσε έξυπνα μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Χθες η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Τεροβίτσα, θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή του κ. Δημήτρη Θάνου.

Δεν υπάρχουν πλέον χαρακτηρισμοί για τον «εφευρέτη Θάνο», που για μία ακόμη φορά με ανύπαρκτο πέναλτι, καταδίκασε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Κύριε Τεροβίτσα, αφού δεν μπορείτε να στείλετε τέτοιους διαιτητές στα σπίτια τους, καλό θα ήταν να πάτε εσείς στο δικό σας.

Επιτέλους, παραιτηθείτε!

ΥΓ. Τέλος, κύριε Τεροβίτσα, μην ξεχάσετε να επιβραβεύσετε τον κ. Θάνο και να τον ορίσετε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, όπως ακριβώς πράξατε και με τον κ. Κάκο».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Θάνος είχε διευθύνει φέτος και το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» σε ισοπαλία με σκορ 1-1. Είχε καταλογίσει τότε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού σε μαρκάρισμα του Αραμπατζή από τον Μόνχε, με το οποίο ο Μάρα είχε ισοφαρίσει το ματς.

Το βολιώτικο συγκρότημα μπορεί δικαίως να διαμαρτύρεται για τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ΑΕΚ (ο Λεονάρντο ευστόχησε από την «άσπρη βούλα»), ωστόσο, η εμφάνιση της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη παρουσίασαν πολλές αδυναμίες, με αποτέλεσμα η εικόνα της ομάδας να μην είναι καθόλου καλή. Πολλά από τα βασικά ατού του Ολυμπιακού υστέρησαν, ενώ το πρόβλημα ήταν μεγάλο, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και τη δημιουργία ευκαιριών.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία, με τον Σάχα να περνά ένα ήσυχο βράδυ, όπως και όλη η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει το χώρο του κέντρου, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να επιτίθεται με χαρακτηριστική ευκολία, άσχετα αν και αυτή δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Γιακούποβιτς, πέρα από τρεις περιπτώσεις (σε δύο σουτ του Λυμπερόπουλου και ένα του Μπαχά).

Η απουσία του Ουμπίντες ήταν αισθητή, ο Μπρέσκα όσο ήταν «φρέσκος» προσπάθησε, έπεσε όμως στη συνέχεια η απόδοσή του, ενώ πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν στην άμυνα οι Ρόκας και Σέλεζι, σε αντίθεση με τους Σανκαρέ και Τομάς που τα πήγα αρκετά καλά. Οι Άλβαρεζ και Μητρόπουλος δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί στα μαρκαρίσματά τους, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, ο Μόνχε ήταν φανερά επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων δύο μηνών, ενώ και οι Ακόστα, Μαρτίν βρέθηκαν σε μέτρια μέρα. Σε «ρηχά νερά» κινήθηκε και ο Σολάκης, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ως αλλαγή. Ο Γιακούποβιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς.

Η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε, κάπως, στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η ομάδα έπαιξε πιο ψηλά, προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, μάταια όμως, μια και επιθετικά ήταν ανύπαρκτη. Αν μια ομάδα άξιζε να πετύχει κάποιο γκολ, αυτή ήταν η ΑΕΚ, η οποία είχε τις ευκαιρίες, με πιο σημαντική το δοκάρι στο σουτ του Μπαχά στο 85’.

Δικαιολογημένη η απογοήτευση του Μάκη Κατσαβάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού, κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

 

Την Πέμπτη

με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα αρχίσει στις 19.30. Η αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρείται κρίσιμη, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών του Χαβιέ Ουμπίντες, ενώ σήμερα η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει σε ποιο από τα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα. Θυμίζουμε, πως μετά τον ΠΑΟΚ ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επίσης εντός έδρας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα όσα θα ισχύσουν στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τον «Δικέφαλο του Βορρά»:

«Για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων στα παιχνίδια των πλέι οφ,  η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 19:30, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού δεν θα τεθούν εισιτήρια προς διάθεση και δεν θα επιτραπεί η προσέλευση και η είσοδος στο Στάδιο, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας μίνι διαρκείας.
Τα 2.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία των Συνδέσμων των Οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ δωρεάν.
Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18:30, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο χώρο τους με τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Φιλάθλων, με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στο γήπεδο.

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 15 Μαΐου, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ θα ενημερώσει εγκαίρως με νέα ανακοίνωσή της για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων και τη διάθεσή τους. Επισημαίνουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Π. Μελά 3 με Ιάσονος).

Τέλος, η διάθεση των καρτών μίνι διαρκείας θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 21:00».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το