Αθλητισμός

«Δεν θα μπω εμπόδιο στη Νίκη»

 

Ο Σ. Γιδόπουλος τονίζει ότι εκχωρεί τις μετοχές σε όποιον θέλει να σχηματίσει διοίκηση

 

 

Την πρόθεσή του να εκχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται να σχηματίσει διοίκηση στην ΠΑΕ Νίκη εξέφρασε ο Στράτος Γιδόπουλος. Επομένως ανοίγει ο δρόμος για νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά τις τελευταίες κινήσεις που γίνονται από πλευράς των υπόλοιπων μετόχων. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΟ και πιθανότατα θα εξετάσει την καταγγελία των «κυανολεύκων» για τις ομάδες με τις πλαστές ενημερότητες.

 

 

 

Το τελευταίο διάστημα έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι ορισμένοι μέτοχοι που κατέχουν σεβαστό ποσοστό, επιθυμούν να δημιουργήσουν νέα διοίκηση στην ΠΑΕ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να πάρουν στα χέρια τους της την πλειοψηφία, που κατέχει αυτή τη στιγμή ο Στράτος Γιδόπουλος.

Ο ίδιος μιλώντας στη «Θ» ξεκαθάρισε ότι δέχεται να εκχωρήσει το ποσοστό του σε όποιον ενδιαφέρεται, ενώ επανέλαβε ότι θα παραμείνει στη Νίκη μόνο αν ανέβει στη Football League. Μάλιστα σήμερα Τρίτη συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και αναμένεται να συζητήσει και την καταγγελία που έχει καταθέσει η βολιώτικη ΠΑΕ εναντίον των συλλόγων του βορείου ομίλου που φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο των πλαστών ενημεροτήτων.

Ο κ. Γιδόπουλος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Νίκη θα δικαιωθεί: «Πιστεύω ακράδαντα ότι του χρόνου η Νίκη θα παίζει στη Β’ Εθνική. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Μόνο σε αυτό το ενδεχόμενο θα συνεχίσω στα διοικητικά της ΠΑΕ. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκχωρήσω τις μετοχές μου σε όποιον ενδιαφέρεται. Δεν θα μπω εμπόδιο στη Νίκη. Άλλωστε το έχω δηλώσει από τον Μάιο ότι εφόσον η ομάδα μείνει στη Football League 2, θα αποχωρήσω οριστικά».

Παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του για την Ερασιτεχνική: «Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα δεν κουνιέται …φύλλο στη Ν. Ιωνία. Περίμενα από την Ερασιτεχνική να πάρει πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης. Εγώ είμαι πρόθυμος να της δώσω τις μετοχές μου για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, αλλά ουδείς ασχολείται. Μόνο ο κ. Βαλαχής έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Σχετικά με το μέλλον της Νίκης είπε: «Το κακό είναι ότι δικαιώθηκα σε όσα έλεγα πριν αρκετό καιρό, δηλαδή ότι ορισμένοι «Νικάρες» ήθελαν η ομάδα να πέσει στη Δ’ Εθνική. Η Νίκη παραμένει στη Football League εξαιτίας της εγγυητικής επιστολής των 25.000 ευρώ που έχω καταβάλει. Ωστόσο κι αυτή κινδυνεύει να εκπέσει, αφού υπάρχει οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Σάμπλιακ από παλιότερο πρόεδρο της ΠΑΕ» τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τη φορολογική ενημερότητα δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ για την ασφαλιστική αν δώσεις την πρώτη δόση, τότε μπαίνεις στη ρύθμιση. Το θέμα είναι να βρεθούν χρήματα για την ομάδα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Δυστυχώς έβριζαν εμένα που έδωσα για την ομάδα 1.580.000 ευρώ, ενώ όλοι οι άλλοι έβαλαν 30.000. Τώρα ας βρουν άλλον να βρίζουν».

Πάντως εξελίξεις όσον αφορά την κίνηση των υπόλοιπων μετόχων αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς θα πρέπει να ενεργήσουν άμεσα. Άλλωστε την Παρασκευή πρέπει να κατατεθεί αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

 

Προς Κύπρο ο Ζαρίφης

Προς Κύπρο οδεύει ο Χρήστος Ζαρίφης. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός βρισκόταν κοντά στον ΑΟ Χανίων, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Αμέσως μετά δέχθηκε πρόταση από σύλλογο που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της Κύπρου και μην έχοντας κάποια ενημέρωση από τη Νίκη, την αποδέχθηκε.

Ωστόσο ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής δεσμεύεται ακόμη από τη Νίκη και πρέπει η βολιώτικη ομάδα να δώσει την έγκρισή της για να μετακινηθεί στην Κύπρο. Μένει να δούμε αν τελικά ο Ζαρίφης θα φύγει από τη Νίκη, η οποία έχει μείνει με ελάχιστους ποδοσφαιριστές.

Πάντως οριστικά παρελθόν θεωρείται ο Πολύβιος Παπαϊωάννου. Ο νεαρός μέσος ήρθε στη Ν. Ιωνία από τη Ρόδο, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Έτσι έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο Πειραιώς, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το