Τοπικά

“Λευκή νύχτα” στην αγορά των Φαρσάλων

3731b9025fd0c9e46d69c316c35cf47c_XL

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει “Λευκή Νύχτα” την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά.
Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, καθώς και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να συμμετέχουν με ειδικές τιμές, προκειμένου να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια για την επιτυχία της βραδιάς. Τα εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να συμμετέχουν με ένα ποσοστό έκπτωσης σε όλα τα εμπορεύματα της καινούριας παραλαβής ή αποθεματικά.
Για αυτό καλούνται όλοι οι καταστηματάρχες να συμμετάσχουν δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής Φαρσάλων να βγουν έξω για διασκέδαση, να ψωνίσουν από τα καταστήματα, με απώτερο σκοπό να ζωντανέψει η πόλη των Φαρσάλων.
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του συλλόγου 24910-26.511, 24910-26.512 (κ. Έλενα Μπακαλέξη).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής η Τρίτη 10 Μαΐου 2016.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Στο μεταξύ τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων επισκέφθηκαν το δημαρχείο της πόλης και είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Αρη Καραχάλιο.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να κατατεθούν από τον σύλλογο οι προτάσεις που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση.
Οι προτάσεις ήταν οι εξής:
– Απομάκρυνση των κάδων από τους χώρους αναμονής στάθμευσης των οχημάτων που βρίσκονται στην οδό Λαμίας.
– Τοποθέτηση πινακίδων μπροστά σε ιατρεία και φαρμακεία, με αναγραφή του Αρ. αδείας, για τη στάση των ασθενών -πελατών
– Μείωση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΦ στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος υποσχέθηκε να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνση των κάδων από την οδό Λαμίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ θα μελετήσει τα υπόλοιπα θέματα που προτάθηκαν και θα ενημερώσει τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να πραγματοποιούν συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να δίνονται λύσεις σε προβλήματα της πόλης και της τοπικής αγοράς, με σκοπό την ανάπτυξή της.

Πηγή www.eleftheria.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το