Τοπικά

Ζωή Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: «Εμείς θα παλέψουμε καθαρά»

Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση για τις Ευρωεκλογές στην πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας, πραγματοποίησε χθες βράδυ στις 8 η Πλεύση Ελευθερίας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχής, πλήθος πολιτών από την Λάρισα και την υπόλοιπη Θεσσαλία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία της επικεφαλής του κόμματος Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του συνδυασμού «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» Μαργαρίτης Πατσιαντάς, Δέσποινα Σκρέτα και Λάμπρος Καραγεώργος.
Η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Τσίπρα για προδοσία υποστηρίζοντας πως σήμερα κάνει τα αντίθετα από αυτά που έλεγε, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τραγωδία στο Μάτι κατηγορώντας την κυβέρνηση για κυβερνητικό έγκλημα, έλλειψη αξιοπρέπειας και επικοινωνιακά τρικς.


«Οι άνθρωποι στο Μάτι δεν ήταν θύματα της πυρκαγιάς. Ήταν θύματα της εγκατάλειψης, της πλήρους αδιαφορίας και του κυνισμού των κυβερνώντων. Αντί να βρίσκονται στα πόστα τους, είχανε πάρει ο καθένας την διαδρομή τους. Ο μεν Τσίπρας στη Βοσνία για να τον βραβεύσουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την προδοσία δηλαδή που υπογράφτηκε στις Πρέσπες, οι δε υπόλοιποι ετοιμάζονταν να κάνουν φιέστες για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια».
Αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την προχθεσινή παρουσία του στη Λάρισα, τόνισε με νόημα «είδα το τεράστιο ταμπλό που είχε στήσει, πεταμένο και χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί, στη μέση της πλατείας. Πως θα φτιάξεις τη χώρα αν δεν μαζεύεις αυτά που πέταξες; Πως θα κάνεις τα μεγαλεπήβολα όταν σηκώνεσαι και φεύγεις και αφήνεις πίσω σου να μαζεύουν άλλοι».


Σχολιάζονταν την θητεία της ως Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε πως έκανε σε 6 μήνες όσα δεν είχαν γίνει 40 χρόνια.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών δηλώνοντας «εμείς πρώτα κάνουμε και μετά λέμε. Δούλεψα σκληρά, δημιούργησα εργαλεία για τη χώρα μας για να αποτινάξουμε τον ζυγό των μνημονίων και σας απέδειξα ότι γίνεται. Γίνεται αρκεί να θες, αρκεί να δουλεύεις, αρκεί να μην είσαι πουλημένος. Απευθυνόμαστε στους πολίτες για να μας εμπιστευθούν».
Επεσήμανε επίσης πως οι πολίτες δεν διακινούνται από συμφέροντα αλλά τους παρακινούν οι αξίες και οι αρχές τους και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την «υπέροχη μάχη» όπως χαρακτήρισε τις εκλογές, τονίζοντας πως «εμείς θα παλέψουμε καθαρά».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας πως «εσείς μου δίνετε δύναμη να παλεύω, να επιμένω και να υπερασπίζομαι τα δίκαια του λαού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το