Θ Plus

Ζευγάρι Βρετανών έκλεισε διακοπές στην Κεφαλονιά, αλλά το ξενοδοχείο ήταν στην Πάτμο

Πολλοί την έχουν «πατήσει» σε διακοπές, κλείνοντας ξενοδοχείο μακριά από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Αλλά αυτό που παραλίγο να πάθει ένα ζευγάρι Βρετανών δεν έχει προηγούμενο. Θα προσγειώνονταν στην Κεφαλονιά και θα έμεναν στην Πάτμο!

Το ζευγάρι από το Εσεξ ήθελε να επισκεφθεί την Κεφαλονιά και έκλεισε ένα πακέτο διακοπών από το LastMinute.com για 945 λίρες, ποσό που περιελάμβανε και την πτήση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το νησί του Ιονίου. Ομως, όταν η Παουλίν Λίνγκερ διάβασε τις λεπτομέρειες της κράτησης, έπαθε σοκ, καθώς σε κάποιο σημείο αναφερόταν ότι «Με τη διαμονή στο Skala Hotel θα είστε στο κέντρο της Πάτμου»! Οταν τηλεφώνησε στην εταιρεία, στο τηλεφωνικό κέντρο της είπαν ότι γνώριζε τις λεπτομέρειες του πακέτου και το αγόρασε, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Τελικά όμως, αφού η γυναίκα δημοσιοποίησε το θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει το ζευγάρι, ενώ απέδωσε το πρόβλημα σε τεχνικό λάθος. «Υπάρχει Σκάλα στην Πάτμο αλλά και στην Κεφαλονιά, οπότε έγινε λάθος αναγνώριση του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς», ανέφερε εκπρόσωπος του Lastminute.com στην Telegraph.

Ομως, σύμφωνα με τον Independent, ακόμη κι όταν η εφημερίδα ενημέρωσε την εταιρεία για το πρόβλημα, την επόμενη ημέρα συνέχιζε να προσφέρει πακέτα διακοπών με πτήσεις προς την Κεφαλονιά και διαμονή σε ξενοδοχεία της Πάτμου.

 

Εξίσου εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε «κλείσει» και τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο με μόλις 20 λίρες το άτομο για κάθε διαδρομή. Μία εξαιρετικά… καλή τιμή αν αναλογιστεί κανείς ότι θα έπρεπε να πάνε από την Κεφαλονιά στην Πάτμο!

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το