Αθλητισμός

Ξεσηκωμός στον Ολυμπιακό για τον αυριανό αγώνα με τον Πύρασο

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πύρασο στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες αναμένεται να είναι μαζική και δυναμική, ώστε να δοθεί η ώθηση στους παίκτες του Στέλιου Αρσένου να φτάσουν στην έβδομη διαδοχική νίκη τους.

Ο Πύρασος συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση να τον υποτιμήσουν. Βέβαια, όλοι πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα στο αυριανό ματς θα κριθεί αποκλειστικά από την απόδοση των «ερυθρολεύκων» που ούτως ή άλλως στον β’ γύρο του πρωταθλήματος τα πηγαίνουν περίφημα έχοντας μόνο νίκες με καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους.

Φυσικά, πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό αποτελεί και το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται στο «σπίτι» του, το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», με τον κόσμο να αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Μάλιστα από την Πέμπτη η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος εξέδωσε και μία ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 25/2 στις 15.00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πύρασο στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» σε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος. Σας θέλουμε όλους στο πλάι μας, να γεμίσουμε το ΕΑΚ και όλοι μαζί με την φωνή μας, να ωθήσουμε την ομάδα μας στην κατάκτηση ενός ακόμη σημαντικού «τριπόντου».

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι ο αγώνας δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, λειτουργήσει ειδικό stand, όπου σας περιμένουν οι επίσημες εμφανίσεις σε περιορισμένο αριθμό και μεγέθη διότι έχουν εξαντληθεί καθώς και τα νέα ημερολόγια της ομάδας μας. Όλοι στο ΕΑΚ. Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα».

Ανακοινώσεις για το αυριανό παιχνίδι εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι. Οι Austrian Boys τονίζουν: «Κυριακή όλοι δρόμοι οδηγούν στο ΕΑΚ. Πάμε όλοι δυνατά, με 90 λεπτά φωνή να προσθέσουμε άλλους τρεις πόντους για να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει στο τέρμα μας χρειάζεται όλο και πιο πολύ. Στις 15.00 γεμίζουμε το ΕΑΚ, φοράμε όλοι κόκκινα και τραγουδάμε για την καψούρα μας. Μια ζωή Ολυμπιακός Βόλου».

Με τη σειρά τους οι Malavetas επισημαίνουν ότι στήριξη θέλουν όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού. Αναλυτικά: «Άλλη μία Κυριακή γεμάτη Ολυμπιακό Βόλου. Η αρχή γίνεται στο κλειστό του ΕΑΚ όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου αντιμετωπίζει στις 14.00 τη ΚουΠα Κιλκίς για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Α2 κατηγορία.

Στη συνέχεια και στις 15.00 στο ΕΑΚ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Πύρασο σε ένα ακόμα ματς τελικό που η νίκη και η διατήρηση της πρώτης θέσης είναι ο μοναδικός στόχος. Τέλος, το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου στο κλειστό του ΕΑΚ στις 17.00 αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Παλαμά σε ένα ματς κρίσιμο για τη παραμονή της ομάδας στη κατηγορία.

Καλούμε το κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών και στα τρία παιχνίδια και να τους ωθήσουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα. Όλοι φωνή. Στηρίζουμε παντού.

Προστατεύουμε την ομάδα. Ολυμπιακός Βόλου τρόπος ζωής».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η κοπή της κουλούρας στην Κερασιά

Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Κερασιά στο κοινοτικό…

24 Φεβρουαρίου 2024

Ο Φουστάνας “σφυρίζει” στο Νίκη-Αναγέννηση Καρδίτσας

Μεθαύριο Δευτέρα η Νίκη θα παίξει με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο…

24 Φεβρουαρίου 2024

Στηρίζει την ομάδα ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας η ΠΑΕ Νίκη

Η Νίκη Βόλου στηρίζει την ομάδα ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας «Παναγιώτης Κατσιρέλος».…

24 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Κένταυρος»

  Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου, «Ο Κένταυρος» Αγιου Γεωργίου…

24 Φεβρουαρίου 2024

Στα δύσκολα Κόντης και Βόλος

Ο Χρήστος Κόντης «έπιασε» δουλειά στην ομάδα του Βόλου, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του…

24 Φεβρουαρίου 2024

Δράση του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής :«Στον Βόλο υπάρχει πρόβλημα στη χρήση των κόμβων»

  Ρεπορτάζ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪΣΜΕΝΟΣ Βιντεοσκοπήσεις με drones και κάμερες έλαβαν θέση χθες το μεσημέρι στην…

24 Φεβρουαρίου 2024