Αθλητισμός

Βραβεύτηκαν αθλητές για την προσφορά τους στη μεγάλη γιορτή του BC Volos 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του B.C. Volos σε συνεργασία με την «Πίστη» το Σάββατο 13 Μαΐου στο Puerto Cafe στην παραλία της πόλης μας, με συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας, αλλά και με πάρα πολύ κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση.

Η εκδήλωσή άρχισε με τις βραβεύσεις, όπου τιμήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του B.C. Volos Δημήτρης Κανούλης για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφερε με τον ερχομό του στην ομάδα. Επίσης, τιμήθηκαν οι παίκτες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, Τσιτσιγιάννης Γιώργος (αγωνίζεται με τον Φιλαθλητικό στη Β’ Εθνική), Αγγελόπουλος Πέτρος, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης, Καρασάββας Χρήστος (αγωνίζεται στο Μαρούσι), Καμμένος Δημήτρης, Παπανικολάου Βασίλης, Καλλέργης Κυριάκος, Εκατομμάτης Παντελής, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Τσακνάκης Μιχάλης, Φιλίππου Αργύρης.

Ακολούθησε η βράβευση της παιδικής ομάδας, η οποία συμμετείχε στα τελικά της Μαγνησίας, καθώς και η ανδρική ομάδα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και για τον καλό και έντιμο αγώνα που έδωσε με τα νέα παιδιά. Οι βραβεύσεις έκλεισαν με τον μικρό Άγγελο Καζάκη, τον νεαρότερο αθλητή της ομάδας, με απονομή μεταλλίου και μιας μπάλας του συλλόγου. Στη συνέχεια υπήρξε λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η πρώην υφυπουργός κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σταυρίδης, ο παλιός παίκτης, προπονητής και διαιτητής της Α1 κ. Στέλιος Τζαφλέρης, καθώς και η κ .Όλγα Αντωνίου πρόεδρος της ΠΕΕΚΠΕ. Όλοι έκαναν απονομές στα τιμώμενα πρόσωπα και στις ομάδες. Το B.C. Volos τους ευχαριστεί για την παρουσία τους στη μεγαλύτερη γιορτή της ομάδας, η οποία έχει φιλανθρωπικό σκοπό.
Επίσης, το «παρών» έδωσε και η πρόεδρος της «Πίστης» κ. Ελένη Ζαχαριάδου, η οποία μίλησε σε παιδιά και γονείς για το κοινωνικό έργο της «Πίστης» και για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να μπορούν τα μικρά παιδιά να γίνουν καλά.

Το B.C. Volos ευχαριστεί τους γονείς, τους φίλους της ομάδας, τους αθλητές και τις αθλήτριές, τις επιχειρήσεις για τα δώρα που προσέφεραν, το Puerto Cafe (τον Γιώργο και τον Σπύρο για την συνεργασία), το προσωπικό του καταστήματος, την κ. Ελένη Ζαχαριάδου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την «Πίστη», τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση και τους συνεργάτες της ομάδας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με το μεγάλο τουρνουά που αρχίζει την Παρασκευή 19 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη γιορτή στην τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής στις 14 Ιουνίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, με την παρουσία ενός εκ των μεγαλύτερων ονομάτων του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ της θρυλικής πεντάδας της Εθνικής μας ομάδας του 1987, η οποία είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το παιδί ήταν σοκ, λέει ο πατέρας του 9χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Ένας σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε ένα 9χρονο αγόρι το πρωί της Κυριακής (24/12) στην περιοχή…

25 Δεκεμβρίου 2023

Συλλυπητήρια της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας για τη Σοφία Ιωάννου

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της για τον θάνατο της Σοφίας Ιωάννου αναφέρει:…

25 Δεκεμβρίου 2023

Ιρανός στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε από ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό

Ένας στρατηγός των ιρανικών Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε τη Δευτέρα (25/12) στη Συρία σε βομβαρδισμό…

25 Δεκεμβρίου 2023

Βρήκε αγνώστους να μαζεύουν τις ελιές από το χωράφι της αδελφής της – Μόλις την είδαν, έγιναν «καπνός»

Άλλο ένα περιστατικό εισβολής σε ελαιώνα και αρπαγής του καρπού από τα δέντρα αναστάτωσε την…

25 Δεκεμβρίου 2023

Αδιανόητα σπάνιο εύρημα: Έμβρυο δεινοσαύρου βρέθηκε τέλεια διατηρημένο σε απολιθωμένο αυγό

Απέναντι σε ένα αδιανόητα σπάνιο εύρημα βρέθηκαν οι επιστήμονες στην Κίνα, οι οποίοι εντόπισαν ένα…

25 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη… χυλόπιτα στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης: Οπαδός απορρίφθηκε σε ζωντανή μετάδοση

Άτυχος ήταν οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης ο οποίος ίσως επηρεασμένος από το πνεύματων Χριστουγέννων φλέρταρε…

25 Δεκεμβρίου 2023