Πολιτισμός

Βραδιά αργεντίνικου τάνγκο στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο

Βραδιά χορού «Una noche con tango» διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:00, στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο (Μεταμορφώσεως 3). Πρόκειται για μία βραδιά αργεντίνικου τάνγκο με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή των σχολών χορού Los Tangueros de Volos-Chorus Line, Dance Academy, Ευ εν Χορώ Ζειν, Magic Steps και Libre dance. Θα ακολουθήσει πάρτυ!

Η βραδιά διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Shall we Dance? Γιορτές με τέχνη και Χορό». Περιλαμβάνει την ομαδική εορταστική έκθεση «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗ 7», που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών της πόλης. Οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένο το έργο σημαντικού μέρους του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να συνυπάρξουν δημιουργικά σε αυτό το «ομαδικό ετήσιο καλλιτεχνικό ραντεβού». Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής και κοσμήματα. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο «Φιλανθρωπικό δέντρο» γεμάτο με καλλιτεχνικά δώρα, έργα πολύ μικρού μεγέθους με την υπογραφή των καλλιτεχνών, που πωλούνται σε χαμηλή, συμβολική τιμή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν σε ευαγή ιδρύματα ( Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»).
Οι συμμετέχοντες των σχολών είναι : Από τη Σχολή Χορού Libre Dance, χορεύουν οι δάσκαλοι του Argentine Tango, Άννα Μεντισοπούλου και Velimir Stojanovic, από τη σχολή Χορού «Magic steps», σε χορογραφία Μαρίας Γεωργίου, χορεύουν οι Νατάσα Χατζηνικολάου και Βασίλης Σκαμάγκης, από τους Los Tangueros de Volos –Chorus Line σε διδασκαλία και χορογραφία του Αποστόλη Ρηγάκη και της Στέλλας Βιλαέτη, χορεύουν οι Αποστόλης Ρηγάκης, Στέλλα Βιλαέτη, Γεωργούλα Δήμητρα ,Σπάνός Βασίλης, από τη Σχολή χορού Dance Academy, χορεύουν οι δάσκαλοι του Argentine Tango Θοδωρής Ζήσης και Άννα Μουτρίκα, από τη Σχολή χορού Ευ εν Χορώ Ζειν σε διδασκαλία και χορογραφία Τέλη Κατσιούλα, χορεύουν οι Τέλης Κατσιούλας, Ευαγγελία Ξακοστού, Κάτια Κοσμά.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παπάς χωρίζει την πρεσβυτέρα επειδή ασχολείται με τα ταρώ και την μελλοντολογία

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στον γάμο του φέρεται ένας 57χρονος ιερέας προκαλώντας σοκ στα παιδιά…

11 Δεκεμβρίου 2023

Παρίστανε τη γυναίκα στο Facebook, απέσπασε γυμνές φωτογραφίες και ζητούσε χρήματα για να μην τις δημοσιεύσει

Για εκβίαση και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων κατηγορείται ένας άνδρας από την Άρτα…

11 Δεκεμβρίου 2023

Εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ουν: Γυναίκες χοροπηδούν γύρω του

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media και το οποίο δείχνει…

11 Δεκεμβρίου 2023

Ηράκλειο: «Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την αλλεργία της» – Τι είπε ο ξενοδόχος για τη 17χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν εργαζόμενοι και επισκέπτες στο ξενοδοχείο που διέμενε η 17χρονη μαθήτρια, η…

11 Δεκεμβρίου 2023

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων στον 21ο αγώνα δρόμου Θυσίας Αγριά -Δράκεια

Στον 21ο αγώνα δρόμου Θυσίας Αγριά -Δράκεια βοήθησε και φέτος η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας…

11 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 50χρονη – Είχε πάνω από 50 δαγκωματιές από τους σκύλους

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 50χρονη που έχασε τη ζωή της…

11 Δεκεμβρίου 2023