Αθλητισμός

Βόλος: Μόνο ο Γκρίλο πρόσφερε από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που πραγματοποίησε ο Βόλος, μόνο ο Φάουστο Γκρίλο κατάφερε να διακριθεί μέσα από την ομάδα και να προσφέρει, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να προβαίνει στην άμεση ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρενάτο Σάντος αποτέλεσε παρελθόν, πολύ δύσκολα θα παραμείνει και ο Αλμπέρτο Μπουένο, ενώ παρελθόν ουσιαστικά αποτελούν και οι Ντάρτο Μίλοκ και Χοσέ Ρίβας, οι οποίοι παραμένουν στον Βόλο και προπονούνται μόνοι τους.

Ο προγραμματισμός στον Βόλο έχει αρχίσει εδώ και καιρό, πριν την λήξη της κανονικής περιόδου, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων, εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να οργανώνει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τη βρει για τρίτη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ρενάτο Σάντος άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα και ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Ισπανός μέσος δεν μπόρεσε να δείξει τις  δυνατότητές του, καθώς μάλιστα ταλαιπωρήθηκε και από έναν τραυματισμό, αμέσως μόλις μπήκε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Η διοίκηση καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογο, με τις πιθανότητες παραμονής του, πάντως, να μην είναι πολλές.

Όσον αφορά τους Ντάρτο Μίλοκ και Χοσέ Ρίβας, παίκτες που ήρθαν στην ομάδα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ήταν επιλογές των ανθρώπων που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν. Ο Ντάρτο Μίλος αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια, ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, ενώ ο Ρίβας δεν μπήκε ποτέ ούτε σε αποστολή. Και οι δύο ουσιαστικά δεν αποτελούν μέλη της ομάδας.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών: Μόνο το 1 στα 40 περιστατικά καταγγέλλεται – Τα στοιχεία «γροθιά»

«Κι ο Μενούσης, μεθυσμένος πάει την έσφαξε. Το πρωί ξεμεθυσμένος πάει την έκλαψε» Πρόκειται για…

25 Νοεμβρίου 2023

Ακίνητο για εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας βιοαποβλήτων στη Σκόπελο

  Ο Δήμος Σκοπέλου κατάρτισε κι ενέκρινε τους όρους διενέργειας δημοπρασίας σε δύο στάδια για…

25 Νοεμβρίου 2023

Κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών για το Νίκη-Νήαρ Ηστ

Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων για την αναμέτρηση της Νίκης με τη Νήαρ Ηστ,…

25 Νοεμβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: 14 όμηροι της Χαμάς και 42 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι θα απελευθερωθούν σήμερα

Δεκατέσσερις όμηροι που κρατούνται από τη Χαμάς θα αφεθούν ελεύθεροι σήμερα, όπως και 42 Παλαιστίνιοι…

25 Νοεμβρίου 2023

Την ισχυρή Νήαρ Ηστ υποδέχεται η Νίκη για τη National League 1

Μια ομάδα με παράδοση στην ελληνική καλαθοσφαίριση κοντράρει η Νίκη. Σήμερα στις 17.00 στο Κλειστό…

25 Νοεμβρίου 2023

Πράξη αγάπης από το Γαλάτσι για 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

  Με πολλά είδη ρουχισμού, ένδυσης και υπόδησης, σχολικές τσάντες και είδη γραφικής ύλης συνέδραμε…

25 Νοεμβρίου 2023