Τοπικά

Βόλος: Κατήγγειλε τον εραστή της για βία και το πήρε πίσω…

 

Κατήγγειλε τον εραστή της στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του για εξύβριση, απειλή και χρήση βίας, ωστόσο, χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου συζητήθηκε η μήνυση, τα πήρε όλα πίσω και κατέθεσε ότι δεν τη χτύπησε και δεν την απείλησε…

Ο 43χρονος κατηγορούμενος εραστής απαλλάχθηκε των κατηγοριών, ωστόσο, η 45χρονη καταγγέλλουσα διατάχθηκε από το δικαστήριο να δώσει εξηγήσεις στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, όπου θα παραπεμφθεί η υπόθεση, καθώς θα διερευνηθεί, αν υπέβαλε ψευδή καταμήνυση και έδωσε ψευδή κατάθεση στην Αστυνομία. Η υπόθεση εισήχθη να συζητηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ως ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας καταδείχθηκε ότι ο 43χρονος κατηγορούμενος είχε περιστασιακή σχέση με τη 45χρονη και όταν η τελευταία του ζήτησε προχθές να χωρίσουν, εκείνος κατηγορούταν ότι αντέδρασε βίαια. «Θα σε σκοτώσω αν δεν γυρίσεις σε μένα», κατηγορούταν όπως της είπε, ωστόσο, χθες στην ακροαματική διαδικασία του αυτόφωρου η 45χρονη τα πήρε όλα πίσω και δήλωσε ότι δεν τη χτύπησε ο εραστής της, ούτε την απείλησε ούτε την εξύβρισε. Μάλιστα μάρτυρας κατέθεσε ότι ο 43χρονος είναι καλός άνθρωπος, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, εργάζεται ως οδηγός και είχε μια εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά για τα οποία τον κατήγγειλε η φερόμενη ως παθούσα. «Είχαμε σχέση 1,5 χρόνο, μου είπε να χωρίσουμε, αλλά δεν έγινε τίποτα», δήλωσε απολογούμενος ο κατηγορούμενος, με την εισαγγελέα να του συστήνει να φροντίσει τα παιδιά του και την οικογένειά του. Η εισαγγελέας εξέφρασε αμφιβολίες για το αν τελέστηκε το αδίκημα για το οποίο κατηγορούταν και έτσι το Αυτόφωρο Τριμελές τον απάλλαξε. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 43χρονου στην αγόρευσή του τόνισε ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην υπόθεση οι διατάξεις του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, διότι η σχέση των δύο δεν είχε το στοιχείο της μονιμότητας και ήταν περιστασιακή εξωσυζυγική.

50χρονος κατηγορείται ότι εξύβρισε και απείλησε τη σύζυγό του
Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε χθες και ένας 50χρονος κάτοικος περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, εις βάρος της 34χρονης συζύγου του. Η υπόθεση αναβλήθηκε και θα συζητηθεί αύριο Τετάρτη στο Αυτόφωρο, ενώ ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι, όπου διαμένει η σύζυγός του με τα δύο τους παιδιά και να μην προσεγγίζει την παθούσα μέχρι τη δίκη αύριο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το