Αθλητισμός

Βόλος για Κούγια: Το κώνειο του υποβιβασμού τον αποτελείωσε

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την ομάδα του Βόλου, αλλά και περί αναδιάρθρωσης έδωσε η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ήταν που ήταν ο γηραλέος ποινικολόγος ήρθε και το κώνειο του υποβιβασμού και τον αποτελείωσε. Η παραληρηματική του ανακοίνωση συνεπώς, φυσικά κατά πάντων, όχι μόνο δεν εκπλήσσει, αλλά μάλλον ήρθε καθυστερημένη.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, τον Βόλο, να ενημερώσουμε τον πικραμένο υπερήλικα παράγοντα ότι είναι η μοναδική ομάδα που τελείωσε αήττητη τη διαδικασία των πλέι άουτ. Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει τη σοβαρότητα και την αλήθεια των όσων ο γνωστός Αλέκος επικαλείται για να ελαφρύνει τη δεινή θέση που έχει έρθει. Η ΠΑΕ Βόλος αγωνίστηκε και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει για την αξιοπρέπεια τη δική της και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά δε με το όνειρο που άρχισε να βλέπει από χθες, με την θερμοκρασία είναι η αλήθεια ανεβασμένη, ότι δηλαδή η ομάδα του δεν θα υποβιβαστεί λόγω δήθεν επικείμενης αναδιάρθρωσης, απλώς να τον ενημερώσουμε ότι αν θα γίνει η αναδιάρθρωση των ομάδων ή όχι δεν θα το αποφασίσει ο Αλέκος ή οι όποιοι φίλοι του πολιτικοί, καθώς δεν είναι μαγαζί τους, αλλά οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Σούπερ Λιγκ που απαρτίζουν τον ανεξάρτητο αυτό ποδοσφαιρικό συνεταιρισμό και δουλεύουν με επαγγελματισμό.

Θα τον συμβουλεύαμε έστω και για μια φορά στη ζωή του να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αποδεχθεί με αξιοπρέπεια τον υποβιβασμό της ομάδας του, για τον οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος, και να προετοιμαστεί για τα πέτρινα χρόνια εκτός των μεγάλων σαλονιών της Super League τα οποία θα παρακολουθεί ως απλός θεατής.

Για την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Λάρισας που δυστυχεί στα χέρια αυτού του αποτυχημένου παράγοντα τι να πούμε; Σίγουρα της αξίζει πολύ καλύτερη τύχη. Ευχόμαστε καλή λευτεριά…

ΥΓ. Επειδή η Β Εθνική είναι μια σκληρή περιπέτεια με πολλές και δυνατές συγκινήσεις και παράγοντες από ευπαθείς, λόγω ηλικίας, ομάδες διατρέχουν κινδύνους, καλό θα ήταν ο Αλέκος να αποχωρήσει οριστικά. Και για τον ίδιο και για το ποδόσφαιρο.

YΓ1. Το 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την επιχορήγηση των ομάδων μέσω Στοιχήματος παραμένουν στα ταμία της ΑΕΛ ή έχουν χρησιμοποιηθεί;

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Ο Πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλούν, στην εκδήλωση για…

18 Ιανουαρίου 2024

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων υποδυόμενων το Gov.gr

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αυξημένες αναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing σε χρήστες ηλεκτρονικού…

18 Ιανουαρίου 2024

Πεζοδρόμιο

Στο πεζοδρόμιο στην αρχή της Παπαδιαμάντη στη συνοικία των Παλαιών αποφάσισε να “ανεβάσει” την Κυριακή…

18 Ιανουαρίου 2024

Διακοπές κυκλοφορίας στην Π. Μελά κι Αλεξάνδρας λόγο εργασιών αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου

Με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Γ. Ντιζέ, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας…

18 Ιανουαρίου 2024

Ιδιοκτησιακό καθεστώς και μεταγραφές απασχολούν την ΠΑΕ Βόλος

Μπήκαμε στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου και στην ομάδα του Βόλου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη…

18 Ιανουαρίου 2024

Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον

«Καμία σχέση με καρκίνο» είναι η κοινή φράση που περιέχεται στα επίσημα ανακοινωθέντα για τις…

18 Ιανουαρίου 2024