Αθλητισμός

Ιδιοκτησιακό καθεστώς και μεταγραφές απασχολούν την ΠΑΕ Βόλος

Μπήκαμε στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου και στην ομάδα του Βόλου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα υπάρξει ή όχι αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, ενώ ανοιχτά παραμένουν αρκετά μεταγραφικά ζητήματα. Στον αγωνιστικό τομέα οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ατζούν Αλιτζαλί να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, με τον Τούρκο επιχειρηματία να έχει επαφές και συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Μάλιστα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και εκκρεμούσαν κάποια διαδικαστικά θέματα, προκειμένου να επέλθει το deal και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, η ΠΑΕ δεν έχει αλλάξει χέρια και περιμένουμε τις εξελίξεις, οι οποίες θα δρομολογήσουν και τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν φέτος αρκετές μεταγραφικές αστοχίες, καθώς ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν όχι μόνο να κάνουν τη διαφορά, αλλά και να βοηθήσουν τον Βόλο να έχει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με πρώτη αυτή του Κρούζλιακ μόλις την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη θέση του αποκτήθηκε ο Σουηδός Ντούρεσταμ, ο οποίος μία που ήρθε στην ομάδα και μία που έφυγε (δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ σε αποστολή), ενώ τον περασμένο μήνα έλυσαν τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους» οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Αχμέτ Ενγκίν και Κουεντίν Κορνέτ.

Το κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας καλύφθηκε από τον Λούκα Ράτσιτς, με τον Δανό στόπερ να έχει ήδη δύο συμμετοχές με την ομάδα, ως αλλαγή, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όσον αφορά την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Σιαμπάνη στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, αυτή επιτεύχθηκε με την απόκτηση του Ούγγρου τερματοφύλακα Ντανιέλ Κόβατς (έκανε ντεμπούτο στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ).

Η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί με δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, έμπειρους και ικανούς να βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι, καθώς και με έναν παίκτη στον άξονα, καθώς δεν λείπουν οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες και οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να διαθέτουν λύσεις.

Στόχος του βολιώτικου συγκροτήματος στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν για να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μπει στο πλέι άουτ από θέση ισχύος.

 

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον

«Καμία σχέση με καρκίνο» είναι η κοινή φράση που περιέχεται στα επίσημα ανακοινωθέντα για τις…

18 Ιανουαρίου 2024

Βόλος:Συνελήφθη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθη, χθες  το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, mia 19χρονη ,…

18 Ιανουαρίου 2024

Βόλος: Συνελήφθη ρομά για παρεμπόριο

Συνελήφθη, χθες  το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 60χρονος ρομά,…

18 Ιανουαρίου 2024

Αγρότες

Η προχθεσινή μαζική κάθοδος των αγροτών στο κτήριο της Περιφέρειας ανέδειξε για ακόμη μια φορά…

18 Ιανουαρίου 2024

Άρση έκπτωσης αναδόχου από τον Δήμο Αλμυρού για το έργο κατασκευής της στεγασμένης λαϊκής αγοράς

Την άρση της απόφασης έκπτωσης του αναδόχου του έργου «Κατασκευή στεγασμένου χώρου λαϊκής αγοράς» αποφάσισε…

18 Ιανουαρίου 2024

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η εγκατάσταση POS στους 35 νέους ΚΑΔ – Πότε αρχίζουν οι έλεγχοι

Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να επιβάλει τις πληρωμές μέσω POS και IRIS αλλάζει το…

18 Ιανουαρίου 2024