Τοπικά

Βόλος: Αναστάτωση με 50χρονο που αρνούνταν να μεταβεί στην ψυχιατρική – Παρέμβαση αστυνομίας και πυροσβεστικής

 

Με την παρέμβαση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που άνοιξε το διαμέρισμα, οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 50χρονος Βολιώτης, ο οποίος αναστάτωσε χθες το πρωί συνοικία της πόλης.

Οι γονείς του 50χρονου είχαν καταθέσει αίτηση για ακούσια νοσηλεία και χθες το πρωί, αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου, μετέβησαν στο διαμέρισμα, προκειμένου να μεταφέρουν τον 50χρονο γιο τους, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα και διαμένει μόνος του, στο Νοσοκομείο στην ψυχιατρική κλινική.

Ωστόσο, ο άνδρας δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος. Έτσι ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και παρουσία και δικαστικού, αστυνομικοί εισήλθαν εντός του διαμερίσματος. Ο άνδρας βρισκόταν σε υπερδιέγερση, αντιστάθηκε, εντούτοις ακινητοποιήθηκε από τον διοικητή του Α.Τ. Βόλου Βασίλειο Μπαλατσούκα.
Στη συνέχεια, παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική για εξέταση όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με παρόμοιες συμπεριφορές κι αντιδράσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το