Αθλητισμός

Βολιώτικες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Σημαντικές διακρίσεις κατέγραψαν οι αθλητές του προπονητή και αρχηγού-εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννη Στεφάνου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Καράτε που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στο κλειστό γήπεδο «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα.

Οι τέσσερις αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος, στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, κατέκτησαν συνολικά στο Κούμιτε τέσσερα μετάλλια και συγκεκριμένα ένα χρυσό και τρία αργυρά. Το αποτέλεσμα αυτών των μεγάλων επιτυχιών είναι δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του.
Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη Επίσημη Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του καράτε μέσω της Γ.Γ. Αθλητισμού στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του καράτε και οι πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του κ. Ιωάννη Στεφάνου. Τα αποτελέσματα στο Κούμιτε (ελεύθερος αγώνας) ήταν τα εξής:

Ματσάγγου Αντωνία, 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) κατηγορία Κορασίδων 10 ετών -30κιλά. Βελίτσος Δημήτρης, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) κατηγορία Παίδων 10 ετών -35κιλά. Κούπτσια Νικολέτα, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) κατηγορία Κορασίδων 11 ετών -40κιλά. Μάνια Νικολέτα, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) κατηγορία Κορασίδων 12 ετών -50κιλά

Στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και της βοηθού Κυριακής Στεφάνου είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων οι οποίοι θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους ώστε να γίνουν πρωταθλητές που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στην πόλη του Βόλου.
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη του Βόλου, τον προπονητή Ιωάννη Στεφάνου, την Κυριακή Στεφάνου καθώς και όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα.

 

Share
Ετικέτες: Kyokushinkai καράτε

Πρόσφατα άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία – δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών

  Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Σύλλογοι του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας της Ι.Μ.Δ., Σύλλογος…

8 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου

  Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που…

8 Δεκεμβρίου 2023

Δίμηνη παράταση στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας διεκδικεί το ΠΕΣΘ

  Τη δίμηνη παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας (έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2024) διεκδικεί με…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστίες σχολείων του δήμου Ζαγοράς για την δωρεά πετρελαίου στα σχολεία

Ευχαριστήρια επιστολή προς την AVIN για την δωρεά πετρελαίου στα σχολεία, απέστειλε ο Διευθυντής του…

8 Δεκεμβρίου 2023

Λιμεναρχείο Βόλου: Θυελλώδεις άνεμοι

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Αρ: 430/08-12-2023 13:00 Αναγγελία θυελλωδών…

8 Δεκεμβρίου 2023

Εκδήλωση για τον Τύπο στην Λαμία

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον Τύπο στην Στερεά Ελλάδα διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου…

8 Δεκεμβρίου 2023