Τοπικά

Εθελοντική αιμοδοσία – δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών

 

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Σύλλογοι του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας της Ι.Μ.Δ., Σύλλογος Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας και Σύλλογος «Νίκος Χαλκιάς-Ένας ήρωας για πολλούς», πραγματοποιώντας εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών αντίστοιχα.
Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και ώρες 17.00-20.30 στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων του Δικτύου για τον εορτασμό της 3ης Δεκέμβρη -Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
Με τη συμμετοχή και άλλων Συλλόγων ΑμεΑ και Φορέων Υγείας του Δικτύου αλλά και την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή των Εθελοντών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι δράσεις μετατράπηκαν σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, ανιδιοτελούς προσφοράς και φωτεινών χαμόγελων! Η συμμετοχή νέων ανθρώπων και η προσφορά αίματος και δείγματος για δωρεά μυελού των οστών ήταν πολύ σημαντική και μας γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία!
Η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., επιθυμούν να εκφράσουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στον Ιατρό κ. Διαμαντή Γιαννουλάκη, και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ .Ν. Βόλου που συνόδευαν την Κινητή μονάδα Αιμοληψίας, για την άριστη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους Συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν και τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο –Αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, για τη στήριξη της δράσης και την παραχώρηση τεντών.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Φένια Χατζοπούλου, Μέλος Ε.ΔΙ.Π. στο τμήμα Πολιτισμού Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Π.Θ. και Συντονίστρια των Εθελοντών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελίδη για την πολύτιμη στήριξη τους στις δράσεις του Συλλόγου Θαλασσαιμίας αλλά γενικότερα και του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας .της Ι.Μ.Δ.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου

  Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που…

8 Δεκεμβρίου 2023

Βολιώτικες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Σημαντικές διακρίσεις κατέγραψαν οι αθλητές του προπονητή και αρχηγού-εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννη Στεφάνου…

8 Δεκεμβρίου 2023

Δίμηνη παράταση στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας διεκδικεί το ΠΕΣΘ

  Τη δίμηνη παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας (έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2024) διεκδικεί με…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστίες σχολείων του δήμου Ζαγοράς για την δωρεά πετρελαίου στα σχολεία

Ευχαριστήρια επιστολή προς την AVIN για την δωρεά πετρελαίου στα σχολεία, απέστειλε ο Διευθυντής του…

8 Δεκεμβρίου 2023

Λιμεναρχείο Βόλου: Θυελλώδεις άνεμοι

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Αρ: 430/08-12-2023 13:00 Αναγγελία θυελλωδών…

8 Δεκεμβρίου 2023

Εκδήλωση για τον Τύπο στην Λαμία

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον Τύπο στην Στερεά Ελλάδα διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου…

8 Δεκεμβρίου 2023