Πολιτισμός

Βιβλίο με 17 ποιήματα για τη θηλυκή ενέργεια από τη Σταυρίνα Λαμπαδάρη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου το νέο βιβλίο της Βολιώτισσας εκπαιδευτικού και ποιήτριας Σταυρίνας Λαμπαδάρη με τίτλο «γένους θηλυκού – ποίηση» από τις «Χρόνος Εκδόσεις». Το βιβλίο αποτελείται από 17 ποιήματα με όλη την αγάπη και όλο τον σεβασμό για τη θηλυκή ενέργεια.
Την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σταυρίνας Λαμπαδάρη με τίτλο «γένους θηλυκού – ποίηση» διοργάνωσαν χθες οι «Χρόνος Εκδόσεις» και το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων στον «Αλχημιστή».

Η ίδια η εκπαιδευτικός και ποιήτρια σημείωσε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βιβλίο για τη θηλυκή ενέργεια, το οποίο αποτελείται από 17 ποιήματα για τη γυναίκα, τη μητέρα και την Παναγία.
«Όλη η αγάπη και όλος ο σεβασμός για τη θηλυκή ενέργεια» συμπλήρωσε η κ. Σταυρίνα Λαμπαδάρη, ενώ τόνισε ότι πρώτη φορά συνεργάζεται με τις «Χρόνος Εκδόσεις». «Μια πολύ καλή συνεργασία και καρποφόρα, ενώ για το μέλλον υπάρχουν διάφορα σχέδια» κατέληξε.

Από την πλευρά της η κ. Βασιλική Νικοπούλου, εκδότρια, συγγραφέας, τόνισε ότι οι «Χρόνος Εκδόσεις» είναι ένας νεοσύστατος εκδοτικός οίκος. «Επειδή η ίδια γράφω ποίηση εδώ και 39 χρόνια περίπου, απαιτούσα κάποια πράγματα από τους εκδότες μου, που δεν έκαναν, κι έτσι αποφάσισα να ιδρύσω έναν εκδοτικό οίκο, πρωτοποριακό και καινοτόμο. Αυτά που απαιτούσα από τους εκδότες μου, τα παρέχω στους συγγραφείς μου» ανέφερε η ίδια.
«Η γραφή της κ. Σταυρίνας Λαμπαδάρη είναι ξεχωριστή, κάτι που διέγνωσα σχεδόν αμέσως. Είναι μεγάλη τιμή και ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον εκδοτικό οίκο» τόνισε για να προσθέσει πως είναι τιμή για την πόλη που είναι Βολιώτισσα.
«Πιστεύω ότι το βιβλίο «γένους θηλυκού – ποίηση» θα πάει καλά, γιατί δεν μιλά μόνο για τη γυναίκα και τη μητέρα, αλλά ο συνδυασμός αυτών των δύο προωθεί τη θηλυκή ενέργεια στο σύμπαν» κατέληξε.

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΕΦΕΤ: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές για την αγορά τροφίμων τη Σαρακοστή

Όσα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές στην κατανάλωση των τροφίμων την περίοδο της Σαρακοστής και…

16 Μαρτίου 2024

Στο πρόγραμμα «Απόλλων» η Περιφέρεια Θεσσαλίας

  Με την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου συναντήθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας…

16 Μαρτίου 2024

Επισκέψεις Ζ. Μακρή στο Νηπιαγωγείο Αϊδινίου και στο ΕΠΑΛ Αλμυρού

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή στο πλαίσιο…

16 Μαρτίου 2024

Προβλήματα ακτοπλοΐας των Βορείων Σποράδων – Μετέφερε ο Χρήστος Mπουκώρος στον υφυπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Παππά

Την αγωνία των κατοίκων και των επιχειρηματιών των νησιών, της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της…

16 Μαρτίου 2024

Χρ. Τριαντόπουλος: Μέχρι τώρα έχουν κατανεμηθεί περισσότερα από 83 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα από την κρατική αρωγή

Το πλαίσιο της κρατικής αρωγής, όπως αυτό υλοποιείται πλέον από τη Γενική Γραμματεία Αποκατάστασης Φυσικών…

16 Μαρτίου 2024

Αλ.Μεϊκόπουλος:«Στο «περίμενε» για αποζημιώσεις και ενισχύσεις οι κτηνοτρόφοι στη Μαγνησία»

Στη Βουλή έφερε με Ερώτησή του ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος την τεράστια…

16 Μαρτίου 2024