Πολιτισμός

Βιβλίο με 17 ποιήματα για τη θηλυκή ενέργεια από τη Σταυρίνα Λαμπαδάρη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου το νέο βιβλίο της Βολιώτισσας εκπαιδευτικού και ποιήτριας Σταυρίνας Λαμπαδάρη με τίτλο «γένους θηλυκού – ποίηση» από τις «Χρόνος Εκδόσεις». Το βιβλίο αποτελείται από 17 ποιήματα με όλη την αγάπη και όλο τον σεβασμό για τη θηλυκή ενέργεια.
Την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σταυρίνας Λαμπαδάρη με τίτλο «γένους θηλυκού – ποίηση» διοργάνωσαν χθες οι «Χρόνος Εκδόσεις» και το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων στον «Αλχημιστή».

Η ίδια η εκπαιδευτικός και ποιήτρια σημείωσε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βιβλίο για τη θηλυκή ενέργεια, το οποίο αποτελείται από 17 ποιήματα για τη γυναίκα, τη μητέρα και την Παναγία.
«Όλη η αγάπη και όλος ο σεβασμός για τη θηλυκή ενέργεια» συμπλήρωσε η κ. Σταυρίνα Λαμπαδάρη, ενώ τόνισε ότι πρώτη φορά συνεργάζεται με τις «Χρόνος Εκδόσεις». «Μια πολύ καλή συνεργασία και καρποφόρα, ενώ για το μέλλον υπάρχουν διάφορα σχέδια» κατέληξε.

Από την πλευρά της η κ. Βασιλική Νικοπούλου, εκδότρια, συγγραφέας, τόνισε ότι οι «Χρόνος Εκδόσεις» είναι ένας νεοσύστατος εκδοτικός οίκος. «Επειδή η ίδια γράφω ποίηση εδώ και 39 χρόνια περίπου, απαιτούσα κάποια πράγματα από τους εκδότες μου, που δεν έκαναν, κι έτσι αποφάσισα να ιδρύσω έναν εκδοτικό οίκο, πρωτοποριακό και καινοτόμο. Αυτά που απαιτούσα από τους εκδότες μου, τα παρέχω στους συγγραφείς μου» ανέφερε η ίδια.
«Η γραφή της κ. Σταυρίνας Λαμπαδάρη είναι ξεχωριστή, κάτι που διέγνωσα σχεδόν αμέσως. Είναι μεγάλη τιμή και ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον εκδοτικό οίκο» τόνισε για να προσθέσει πως είναι τιμή για την πόλη που είναι Βολιώτισσα.
«Πιστεύω ότι το βιβλίο «γένους θηλυκού – ποίηση» θα πάει καλά, γιατί δεν μιλά μόνο για τη γυναίκα και τη μητέρα, αλλά ο συνδυασμός αυτών των δύο προωθεί τη θηλυκή ενέργεια στο σύμπαν» κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το