Αθλητισμός

Βενετίδης: Κάναμε καλή εμφάνιση με Απόλλωνα Πόντου

Θέαμα και ουσία συνδύασε η Νίκη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου τον οποίο «φιλοδώρησε» με πέντε τέρματα. Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του «τριπόντου» με ευρύ σκορ, καθώς ήταν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν καλή εμφάνιση, όπως τόνισε και ο συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο Στέλιος Βενετίδης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκεται στα… πρόθυρα ίωσης και έτσι στη συνέντευξη Τύπου για το νικηφόρο 5-0 επί του Απόλλωνα Πόντου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιος Βενετίδης. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Το παιχνίδι δεν επιδέχεται και ιδιαίτερης ανάλυσης. Στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε μία έλλειψη αυτοπεποίθησης και μία νωθρότητα επηρεασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά μας βοήθησε το γκολ που πετύχαμε από μία στατική φάση, καθώς ανοίξαμε τους χώρους και ελέγξαμε τον ρυθμό. Δείξαμε σοβαρότητα, διαχειριστήκαμε την κούραση και εν τέλει θα έλεγα ότι κάναμε καλή εμφάνιση και δίκαια φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα με ευρύ σκορ».

Για τη θέση του αριστερού μπακ μετά τον τραυματισμό του Ναά: «Έχουμε επιλογές για τη θέση αυτή. Μπορεί να παίξει ο Πάτρικ (σ.σ. Μπαχανάκ), ενώ σιγά-σιγά επανέρχεται και ο Αναστασίου που περιμένουμε να μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι. Ο Ναά έχει έναν μυικό τραυματισμό αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέγεθος. Θεωρώ αρκετά αμφίβολη η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μακατσάρια: «Ο Μακατσάρια κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να τον προστατέψουμε γιατί προέρχεται από αγωνιστική απραξία αρκετών μηνών. Δείχνει διάθεση στις προπονήσεις και επιλέξαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε για να μη ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό και μείνει πίσω. Στα επόμενα ματς θα παίξει. Στην προπόνηση δείχνει διάθεση και επαγγελματισμό και δείχνει ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Αν και δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται, δείχνει ότι είναι κοντρολαρισμένος, έχει καλές επαφές, έχει τελειώματα με τα δύο πόδια και ευελπιστούμε πως θα ανεβάσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και ότι θα μας βοηθήσει».

Για το ότι ο Πέττας έπαιξε στη θέση του σέντερ φορ: «Ο Πέττας έχει παίξει ως σέντερ φορ παλαιότερα στον Αλμωπό. Έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία στο να μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Σίγουρα δεν είναι παίκτης που μπορεί μέσα στην περιοχή να πλαισιώσει αλλά έχει καλά πόδια και καλά σουτ. Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο του και σε αυτό που θέλαμε»

Για τις κάρτες που συμπλήρωσαν οι παίκτες: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα συμπλήρωσε κάρτες ο Τοπαλίδης. Οι υπόλοιποι που συμπλήρωσαν κάρτες δηλαδή ο Μιράντα, ο Πολίτης και ο Κυριακίδης θα εκτίσουν τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ Β’».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οκτώ ημέρες χωρίς ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου

Οκτώ ημέρες έχουν περάσει και δεν έχει καταγραφεί κανένα περιστατικά ασθενούς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο…

23 Φεβρουαρίου 2024

Η ΛΑΣ Βόλου στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας φέρνει θέμα για τις αποκαταστάσεις των υποδομών και τις αποζημιώσεις των πληγέντων

Η ΛΑΣ Βόλου στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας φέρνει θέμα για τις αποκαταστάσεις των υποδομών και…

23 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμος Βόλου τιμώμενος προορισμός του road show “Choose Greece” στο Μόναχο

Με στόχο την ανάδειξη του Βόλου και του Πηλίου ως αυθεντικού προορισμού για ταξιδιώτες, ξεκίνησε…

23 Φεβρουαρίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΤΟΛΑ

Τη λατρευτή μας κόρη, εγγονή, ανιψιά και εξαδέλφη ΓΕΩΡΓΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΤΟΛΑ Ετών 18 κηδεύουμε…

23 Φεβρουαρίου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΑΛΑΜΟΥΛΗ ΚΙΤΣΙΟΥ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας, αδελφής και θείας…

23 Φεβρουαρίου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας…

23 Φεβρουαρίου 2024