Ο κ. Γιάννης Ζάγγας μαζεύει τσιτσίραβλα στο περιβόλι του σπιτιού του στην Άνω Γατζέα. Τα τρυφερά βλαστάρια από τσιτσίραβλα είναι εξαιρετικός μεζές που συνοδεύει το τσίπουρο. Μετά το μάζεμα, σειρά θα πάρει το ζεμάτισμά τους και γίνονται σαλάτα με λάδι, ξίδι, φρέσκο σκόρδο και σέλινο. Η τοπική κουζίνα του Πηλίου κρύβει πολλές γαστριμαργικές εκπλήξεις και οι παλιοί ξέρουν τα μυστικά για να προσθέτουν χειροποίητες λιχουδιές στο τραπέζι τους.
Η Cyber Monday είναι γνωστή αποκλειστικά για τις online αγορές. Μπορεί η ημέρα των μεγάλων…
Η δημοκρατία, όπως σημειώνει ο Dewey (2016) , «είναι πρωτίστως ένας τρόπος του κοινωνικού ζην,…
Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού μέσω του άτυπου δικτύου των τοπικών φορέων Υγείας που…
Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα των τελετών απονομής πτυχίων στους αποφοίτους των Τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών και…
Στην παράδοση δέκα ορθοπεδικών κλινών αξίας 5.000 ευρώ στο Γηροκομείο Βόλου προχωρά η Σοροπτιμιστική Ένωση…
Το γεγονός ότι και το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνη στο ζήτημα της βίας, έθεσε μεταξύ…