Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Δράση σε «Ντραγκάο» και «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Στο «Ντραγκάο» και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» μεταφέρεται απόψε (22.00) η δράση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ αντίστοιχα.
Η Πόρτο δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Μάλιστα στο πιο πρόσφατο ματς ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Μποαβίστα, ενώ βρέθηκε να χάνει και με 0-2.
Από την άλλη πλευρά χωρίς τον τραυματία Χουάν Κουαδράδο θα πορευθεί η Γιουβέντους για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπερ και σημαίνει ότι θα τον στερηθεί για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Πόρτο, που πραγματοποιηθεί σήμερα. Ο Κολομβιανός μπακ-χαφ, από τους κορυφαίους των «μπιανκονέρι» στη φετινή σεζόν, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα κι όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, χάνοντας επίσης και τα ματς με Κροτόνε, Βερόνα για τη Serie A.Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί μετά το πέρας 10 ημερών και η επιστροφή του προβλέπεται για το ματς με τη Σπέτσια (2/3), ή στη χειρότερη για το ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο (6/3).
Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας η φορμαρισμένη Σεβίλλη φιλοξενεί την ντεφορμέ Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι έχει πάρει φόρα και μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 2-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, λύγισε και την Ουέσκα (1-0) και πήρε τέταρτο διαδοχικό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην τετράδα.
Αντιθέτως δεν έχει τέλος ο… κατήφορος που έχει πάρει η Μπορούσια, αφού δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Χόφενχαϊμ (2-2) για την Μπουντεσλίκα και μετράει μόλις μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων. Έτσι βλέπει να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο ο νέος στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νίκος Ταχιάος: Δημοπρατούνται εντός του καλοκαιριού έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας

Έργα προϋπολογισμού 900 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις πληγείσες περιοχές της…

14 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Νέα μήνυση σήμερα από τον δικηγόρο του Γεράσιμου

Τον εφέτη ανακριτή Λάρισας θα επισκεφθεί σήμερα (14/03) ο δικηγόρος της οικογένειας του Γεράσιμου Γεωργιάδη,…

14 Μαρτίου 2024

Φιλοξενούν την Καρδίτσα οι Κορασίδες της ΕΠΣΘ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει σήμερα Πέμπτη η μικτή ομάδα Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, στο…

14 Μαρτίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου: Κόντρα για Κάμερες – Εκλογές – Προσφυγή

Ο κ. Παπαπέτρος έθεσε και θέμα καμερών στη συνεδρίαση, υποστηρίζοντας ότι «για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση…

14 Μαρτίου 2024

Σε 10 – 15 μέρες η αποκατάσταση στο ΕΑΚ – «Παίρνει σειρά» το κλειστό γυμναστήριο «Β. Παρασκευόπουλος»

Σε 10 – 15 ημέρες εκτίμησε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος ότι θα ολοκληρωθούν οι…

14 Μαρτίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης 14/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 17.00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός -Ζ- (Α1…

14 Μαρτίου 2024