Τοπικά

Τρεις νεαροί είχαν «ρημάξει» αυτοκίνητα στο Βόλο

ΦΩΤΟ

Τρία άτομα ηλικίας 15 έως 25 ετών συνελήφθησαν σήμερα στο Βόλο για διαρρήξεις πέντε αυτοκινήτων μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο.

Οι δράστες  συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, λίγη ώρα μετά από τη διάρρηξη Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου από το οποίο είχαν αφαιρέσει ένα ραδιοκασετόφωνο, δύο μπαταρίες αυτοκινήτου και καύσιμο πετρέλαιο. Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν μέσα σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Οι μπαταρίες και το ραδιοκασετόφωνο βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους. Επιπλέον, από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης και δύο ταμειακές μηχανές, ένα πιστολάκι – ηλεκτρική βούρτσα και μία μηχανή κουρέματος, των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δεκαήμερο, οι τρεις δράστες είχαν διαπράξει άλλες τέσσερις διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην πόλη του Βόλου. Συγκεκριμένα:

-στις 24-11-2014 διέρρηξαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, προκαλώντας σ’ αυτό φθορές και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τέσσερα ηχεία, μέρος των οποίων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του οχήματος,

-στις 29-11-2014, διέρρηξαν άλλο επιβατικό αυτοκίνητο, προκαλώντας του φθορές, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι γιατί δε βρήκαν,

-στις 30-11-2014 διέρρηξαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, προκαλώντας σ’ αυτό φθορές και αφαίρεσαν από το εσωτερικό πέντε ηχεία και

-στις 02 προς 03-12-2014, διέρρηξαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, προκαλώντας σ’ αυτό φθορές και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία ειδική κατασκευή με έξι ηχεία, τα οποία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

 Επιπλέον, κατασχέθηκε και το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο ακινητοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το