Τοπικά

Τρίκαλα: Έκλεψαν χρήματα, λίρες και κοσμήματα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 6 Φεβρουαρίου έως 2 Μαϊου περιμετρικά της πόλης των Τρικάλων και στην ευρύτερη περιοχή της, οι δράστες, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε τρεις επιχειρήσεις (θερμοκήπιο, εμπορίας αυτοκινήτων και φανοποιείο) όπου, αφού διέρρηξαν, κατά περίπτωση, βοηθητικό χώρο γραφείου, παράθυρο και πόρτα, εισήλθαν στο εσωτερικό τους και αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία, ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, λίρες και κοσμήματα, καθώς και έναν καταλύτη αυτοκινήτου.

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ένα γεωργικό σκαπτικό μηχάνημα και μία μπαταρία.
Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικία, στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και στην κατοχή του ενός δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος εργαλείων και αντικειμένων (τροχοί κοπής, δραπανοκατσάβιδο, αλυσοπρίονο κ.α.), μέρος των οποίων αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ ερευνάται η προέλευση των υπόλοιπων.
Κατασχέθηκε επίσης και το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη μετακίνησή τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το