Τοπικά

Τριήμερη πανελλήνια ιππική συνάντηση με πολλά δρώμενα

Η 5η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση πραγματοποιείται το τριήμερο 11 έως 13 Ιουνίου και στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος περίπου 80 ιππείς και 12 αμαξάδες από όλη την Ελλάδα, ενώ θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τη μη διάδοση του κορωνοϊού, όπως μάσκες και αποστάσεις.
Την περιοχή θα επισκεφτούν για να συμμετάσχουν στη συνάντηση ιππείς με τα άλογά τους από την Ξάνθη έως τον Πύργο (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Τύρναβο, Ανδραβίδα, Μυτιλήνη κ.ά.).

Η μάζωξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου στο «Ράντζο Φ» στο Φυτόκο, όπου θα φτάσουν οι ιππείς με τα άλογά τους από τις μακρινές περιοχές.
Την επόμενη μέρα, Σάββατο 12 Ιουνίου, θα γίνει πορεία 16 χιλιομέτρων στην περιοχή του Φυτόκου, ενώ το μεσημέρι επιστροφή στη βάση για γεύμα και ξεκούραση των αλόγων. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει ιππική δεξιοτεχνία από καταξιωμένους ιππείς από τη Ναύπακτο, την Ξάνθη και το Αίγιο, ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι χωρίς μουσική.
Την Κυριακή 13 Ιουνίου οι ιππείς και οι αμαξάδες θα συγκεντρωθούν στο πρώην εκθεσιακό κέντρο Βόλου στην οδό Αθηνών και στη συνέχεια στις 12 μ. θα αρχίσει η πορεία, ακολουθώντας τη διαδρομή Αλμυρού-Πυράσου-παραλιακή οδό και στάση μπροστά στο λιμάνι του Βόλου, όπου θα γίνει η παρουσίαση των ιππέων και των αμαξάδων από την κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη, πρόεδρο του Ιππικού Συλλόγου Κενταύρων Ανδραβίδας. Ο κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει τα δρώμενα, θα πρέπει να βρίσκεται στις 11.30 το πρωί της Κυριακής μπροστά από το λιμάνι του Βόλου όπου θα πραγματοποιηθεί παρέλαση από προσκόπους του Βόλου. Στη συνέχεια οι ιππείς και οι αμαξάδες θα κατευθυνθούν στην Κ. Καρτάλη, μετά Ιάσονος, Φιλελλήνων, Δημητριάδος, Γρ. Λαμπράκη, Αθηνών και επιστροφή στην αφετηρία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το