Τοπικά

Τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων συγχαίρει ο δήμαρχος Αλμυρού

Toυς μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και τους γονείς τους συγχαίρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος:

“Θέλω να απευθύνω θερμά, από καρδιάς, συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την εισαγωγή τους σε κάποιο Ανώτατο ή Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της πατρίδας μας.
Η μάχη για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ , ήταν μονάχα μία από τις πολλές που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους και, το πιθανότερο, όχι η πιο σημαντική.

Αποτελεί σίγουρα μιαν αφετηρία του ταξιδιού στον διαρκή αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και σταδιοδρομία, μέσα σ’ έναν κόσμο με διαρκώς περισσότερες απαιτήσεις. Όμως, σ’ αυτό το δύσκολο μα και όμορφο ταξίδι, τους περιμένουν πολλά ανάλογα προσωπικά ορόσημα που θα τους προμηθεύσουν με πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά σας.

Οι επιτυχόντες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για την επιτυχία τους και τη δικαίωση των κόπων τους, γεγονός που γεμίζει και τους δικούς τους ανθρώπους με μεγάλη ικανοποίηση και δικαιολογημένη περηφάνια. Τώρα μπορούν να αρχίσουν να σχεδιάζουν το μέλλον τους όπως το έχουν ονειρευτεί.
Μα και όσοι δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά , δεν πρέπει να απογοητεύονται. Οι ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν στη ζωή τους θα είναι πολλές αφενός και, αφετέρου, μπορούν να επαναλάβουν το εγχείρημά τους τη νέα χρονιά, αφού οπλιστούν με μεγαλύτερη θέληση και υπομονή.

Και επειδή καμιά τέτοια μάχη δεν είναι ατομική υπόθεση, συγχαίρω επίσης ολόθερμα τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους συμπαραστάτες και τους καθηγητές των παιδιών, πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθεια που κατέβαλαν.
Νέοι και νέες.

Ο τόπος μας σας έχει ανάγκη. Χρειάζεται τις καινοτόμες ιδέες σας και τη δυναμική σας, έχει ανάγκη από την επιθυμία σας να πετύχετε το καλύτερο ατομικά μα και συλλογικά.
Χρειαζόμαστε την ορμή της νιότης, την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σας για να ελπίζουμε βάσιμα σε ένα καλύτερο μέλλον, γι αυτό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας κρατήσουμε κοντά μας και μετά το πέρας των σπουδών σας, ώστε να ζήσετε και να δημιουργήσετε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, κάνοντάς την καλύτερη..
Ακόμη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το