Αθλητισμός

Τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς με Πρωτέα Γρεβενών δίνει η Νίκη

Ίσως τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής χρονιάς δίνει η Νίκη. Σήμερα στις 17.00 στο Κλειστό Ν. Ιωνίας «μονομαχεί» με τον Πρωτέα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1 και θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο.

Το συγκρότημα των Γρεβενών έχει παρόμοιους στόχους με τη Νίκη. Σε έξι παιχνίδια έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά, γεγονός που το έχει κατατάξει στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη έχει δύο νίκες και ξέρει καλά ότι το σημερινό ματς είναι από αυτά που πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία. Αν συμβεί αυτό, τότε θα απέχει τρεις βαθμούς από τον Πρωτέα και θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αμφίβολος θεωρείται ο Βασίλης Βρεττάς, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Οι καλαθοσφαιριστές που βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη είναι οι εξής: Γιάννης Γυφτάκης, Άγγελος Οικονομίδης Απόστολος Κωστούλας, Απόλλων Μισαηλίδης, Πέτρος Σούκερας, Σάκης Κουτίνας,

Αχιλλέας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Αμπάρης, Φώτης Τάσσος, Ραφαήλ Στύλλας και ίσως ο Βασίλης Βρεττάς.

Σ’ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση η Νίκη θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, προκειμένου να της δώσει ώθηση να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο. Για τον λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όλοι στο Κλειστό για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Την επιστροφή στις νίκες στον 2ο σερί εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο αυτή την φορά των Πρωτέα Γρεβενών, θα ψάξει η Νίκη Βόλου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας αυτό το Σάββατο (2/12, 17:00), αγωνιζόμαστε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν.

Σε μια ιστορικά δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο μας και σε ένα πολύ δύσκολο ματς, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!
Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας. Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν. Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα».

 

Οι σημερινοί αγώνες

Νήαρ Ηστ-Βίκος Ιωαν.

Νίκη-Πρωτέας Γρεβ.

Αίολος Αγυιάς-Εθνικός Πειρ.

Σοφάδες-Τρίκαλα Μπ.

Ληξούρι-Εθνικός Λειβ.

Ρεπό: Πανελλήνιος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τι είναι τα «διαστημικά σπίτια» που σχεδιάζουν Έλληνες επιστήμονες με Σουηδό αστροναύτη

Στο ξεκίνημα της επόμενης δεκαετίας, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS), μέσα από μια ευαίσθητη, προσεκτικά…

2 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Βασιλικός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 89 ετών, άφησε την Πέμπτη (30/11) ο βραβευμένος Έλληνας…

2 Δεκεμβρίου 2023

Με Μαρτίνεθ στον Βόλο ο Ολυμπιακός και… βλέπουμε

Εξελίξεις με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό είναι πιθανόν να δρομολογήσει η συντριβή με 5-0 από τη…

2 Δεκεμβρίου 2023

Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Κόμπα του Βόλου

Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Player Of The Month Νοεμβρίου. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την…

2 Δεκεμβρίου 2023

Έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων: Ποιοι θα πάρουν από 150 έως 200 ευρώ – Πότε οι πληρωμές

Κατατέθηκε η τροπολογία που προβλέπει την καταβολή του επιδόματος Χριστουγέννων. Δικαιούχοι είναι μερίδα συνταξιούχων, αλλά και δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων. Ειδικότερα, με το…

2 Δεκεμβρίου 2023

Ψάχνει λύσεις για τις απουσίες στον Βόλο ο Λόπεθ

 Τέσσερις βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες με ΟΦΗ στο Ηράκλειο και Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό είναι…

2 Δεκεμβρίου 2023