Αθλητισμός

Ψάχνει λύσεις για τις απουσίες στον Βόλο ο Λόπεθ

 Τέσσερις βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες με ΟΦΗ στο Ηράκλειο και Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό είναι ο απολογισμός για τον Βόλο με τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας. Οι «κυανέρυθροι» πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα», ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η προσοχή όλων, πλέον, στρέφεται στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, γνωρίζοντας πως το έργο της ομάδας είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις δύο ομάδες του πρωταθλήματος (η άλλη είναι ο ΠΑΟΚ) που δεν έχουν κερδίσει ποτέ οι «κυανέρυθροι».

Η αποστολή τους μάλιστα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν αναλογιστούμε τις απουσίες βασικών παικτών σε θέσεις «κλειδιά». Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι πολύπειροι Τάσος Τσοκάνης, Μίλος Ντέλετιτς και Ζαν Μπαριέντος, οι δύο πρώτοι εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής και ο τρίτος είναι τραυματίας. Ο Ουρουγουανός μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε θλάση και θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας. Θυμίζουμε, ότι  τιμωρημένος είναι και ο Στάθης Τάχατος (συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ολυμπιακό), ενώ τραυματίες είναι και οι δύο τερματοφύλακες Σίμος Παπδόπουλος και Μάριος Σιαμπάνης. Επιστρέφει ο Χουάν Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στον Βόλο θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα, η οποία είναι το φαβορί για τη νίκη, ενώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να «κοκκινίσουν» το Πανθεσσαλικό με τη δυναμική παρουσία τους στις εξέδρες του σταδίου.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη συντριβή στη Γερμανία με 5-0 από την Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική είχε επικρατήσει με 3-1 του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ, άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Βόλου με τη Λαμία εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 12/12 στις 19.30 αντί στις 16.00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

 

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Θύρες 13-30 (σκέπαστρο): 20 ευρώ

Θύρες 31-42 (Βόρειο πέταλο, φιλοξενούμενοι): 20 ευρώ

Θύρες 43-56 (Ανατολική εξέδρα, φιλοξενούμενοι): 25 ευρώ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μόνο μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) σήμερα Σάββατο από 10 π.μ. έως 3 μ.μ.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) θα λειτουργεί εκδοτήριο από τη 1 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα στη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες (σκέπαστρο) θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Τα παιδιά έως 12 χρόνων εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε ότι σήμερα Σάββατο (2/12) θα διατίθενται εισιτήρια από το ξενοδοχείο Philippos στο κέντρο του Βόλου (διεύθυνση Σόλωνος 9) κατά τις ώρες 10:00-20:00 και την Κυριακή (3/12) από το ίδιο σημείο από 10:00 έως 13:00.

Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται την Κυριακή (3/12) από το εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό (στην αρχή της τρίτης πεζογέφυρας), από τις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης. Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά».

 

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Απειλές από τη Βόρεια Κορέα: Όποια παρεμβολή στη λειτουργία του δορυφόρου μας θα εκληφθεί ως κήρυξη πολέμου

Η Βόρεια Κορέα απείλησε πως σε τυχόν αμερικανική παρεμβολή στη λειτουργία του δορυφόρου της, θα…

2 Δεκεμβρίου 2023

Χρ. Τριαντόπουλος: Έκτακτη χρηματοδότηση και δρομολόγηση της αποκατάστασης του βυθού του λιμανιού του Βόλου

Την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε ακόμα μια σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής…

2 Δεκεμβρίου 2023

Απαγορεύεται η μετακίνηση των φίλων της Νίκης στη Λάρισα

Η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της Νίκης στη Λάρισα απαγορεύεται. Αυτό αποφάσισε…

2 Δεκεμβρίου 2023

Fitch: Εδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην ελληνική οικονομία

O οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch έδωσε στην Ελλάδα την επενδυτική βαθμίδα, καθώς αναβάθμισε το αξιόχρεό…

2 Δεκεμβρίου 2023

Σε δεινή οικονομική θέση οι περισσότεροι δικηγόροι – Αποφασίστηκε νέα αποχή μέχρι 11 Δεκεμβρίου

Σε δεινή οικονομική θέση βρίσκεται το 50% των δικηγόρων στη Μαγνησία, με αποτέλεσμα να αδυνατεί…

2 Δεκεμβρίου 2023

Ευχάριστη ανατροπή με Μοράρ στη Νίκη

Ένα ευχάριστο νέο έκρυβε η χθεσινή ημέρα για τη Νίκη. Ο Βλαντ Μοράρ είχε φλεγμονή…

2 Δεκεμβρίου 2023