Ελλάδα

«Το παιδί το ξεκοίλιασε – Δεν άφησαν να το δουν» – Τι λένε οι συγγενείς του 39χρονου που σκοτώθηκε από ταύρο

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον φρικτό θάνατο του 39χρονου που σκοτώθηκε με φρικτό τρόπο στη Μύκονο όταν στην προσπάθειά του να διώξει τα ζώα και να ανοίξει τον δρόμο, δέχθηκε σφοδρή επίθεση από ταύρο, ο οποίος τον κάρφωσε στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Οργισμένη η οικογένεια του 39χρονου ζητά απαντήσεις γιατί δεν ήταν περιφραγμένο το κοπάδι και σε ποιον ανήκει;

«Το θέαμα πρέπει να ήταν σοκαριστικό»

«Πήγε σε μια επίσκεψη, σε μια γιορτή και γύρναγε σπίτι του. Οι συγκεκριμένες αγελάδες, υπάρχουν και πολλά άλλα ζώα που φεύγουν από τα χωράφια γιατί δεν υπάρχει περίφραξη, χαζεύουν μες τη μέση του δρόμου. Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες… οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στον δρόμο, εκεί στον φράχτη και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια» ανέφερε ο θείος του 39χρονου.

Και πρόσθεσε «το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν άφησαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν… το θέαμα πρέπει να ήταν σοκαριστικό. Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη;».

Το παιδί μας το ξέσκισαν
«Το παιδί πέρναγε και την ώρα που πέρναγε αφηνίασαν οι αγελάδες. Πάνω στο μηχανάκι έχει τρίχες από το πόδι της αγελάδας που βρήκε, ήταν πολύ χαμηλό. Και εκεί οι αγελάδες μας το ξέσκισαν το παιδί. Το παιδί το ξεκοίλιασε για να το πούμε ακριβώς. Εκεί που βρήκαμε τα αίματα ήταν ακριβώς στην είσοδο που είχε αυτός ο άθλιος τις αγελάδες ακριβώς στον περιφερειακό της Μυκόνου» είπε χαρακτηριστικά η θεία του θύματος.

 

Ο ιδιοκτήτης των 5 αγελάδων και επιχειρηματίας έχει ξαναβρεθεί στο στόχαστρο καθώς του έχουν γίνει καταγγελίες για παστούρωμα αλλά και για το ότι κυκλοφορούσαν πολλές φορές τα ζώα του ελεύθερα χωρίς καμία επιτήρηση.

«Τον Νοέμβριο, 9 Νοεμβρίου του 2020 είχα εντοπίσει τις 5 αγελάδες του συγκεκριμένου επιχειρηματία οι οποίες ήταν σε ένα αφύλακτο αγροτεμάχιο σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου και συγκεκριμένα από τον δρόμο που πηγαίνει από την χώρα στην Άνω Μερά και για τον λόγο αυτό, επειδή ήταν πάρα πολύ πιθανό ότι θα γίνει ατύχημα και θα τραυματιστούν και τα ζώα και θα προκληθεί και κάποιο ατύχημα, είχα υποβάλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων ζώων στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου», δήλωσε δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης.

«Ο συγκεκριμένος είναι μεγαλοεργολάβος και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει σε αυτό το σημείο τα ζώα του. Έχει χιλιάδες ακίνητα στο νησί, θα μπορούσε να προβλέψει να τα έχει αλλού» επισήμανε.

Πηγή:protothema

Share
Ετικέτες: ταύρο

Πρόσφατα άρθρα

Γεωργιάδης στο συνέδριο Economist: Προτεραιότητα το Εθνικό Μητρώο για τον Καρκίνο

Την αναγκαιότητα λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου για τον καρκίνο τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υγείας,…

12 Μαρτίου 2024

Παγώνη: «Η μηνιγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται σπίτι» – Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν

Ανησυχία έχουν προκαλέσει τα τελευταία κρούσματα μηνιγγίτιδας στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ…

12 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 36χρονος με πάνω από 600 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη ενός 36χρονου που κατείχε εκατοντάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί…

12 Μαρτίου 2024

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δηλώνω ρητά ότι δεν είμαι κακοποιητής»

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ξανά η υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην…

12 Μαρτίου 2024

ΑΑΔΕ: Μαζικά e-mail σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδέσει το POS στην ταμειακή

Μαζικά ενημερωτικά e-mail σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση…

12 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Αλ.Μεϊκόπουλου με δικαιούχους που ακόμα περιμένουν αποζημιώσεις από τις εκρήξεις στην 111ΠΜ

Συνάντηση με πολίτες της Νέας Αγχιάλου που εντάσσονται στους δεκάδες δικαιούχους αποζημιώσεων από τις εκρήξεις…

12 Μαρτίου 2024