Ελλάδα

Θρίλερ με το θάνατο του πρώην επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής

Μπορεί αρχικά να είχε εκτιμηθεί ότι ο μυστηριώδης θάνατος του επιχειρηματία Μανώλη Κυπριανίδη ήταν δολοφονική πράξη, ωστόσο, πλέον, οι ελβετικές αρχές κλίνουν προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής βρέθηκε νεκρός στο πολυτελές σπίτι του στην Ελβετία. Ο θάνατός του αρχικά εκτιμήθηκε ότι ήταν δολοφονική πράξη, καθώς στο σπίτι, υπήρχε έντονη μυρωδιά χημικού. Ωστόσο, οι ελβετικές αρχές δεν βρήκαν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό, ενώ αντίθετα βρήκαν άλλα που δείχνουν ότι ο Κυπριανίδης έθεσε μόνος του τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, ακόμη και τώρα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο της αυτοκτονίας, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ερευνηθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον επιχειρηματία σε αυτή την πράξη.

Ο Κυπριανίδης βρέθηκε νεκρός την περασμένη Δευτέρα, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση των ελβετικών αρχών στην ελληνική πρεσβεία στη Βέρνη, ο θάνατός του πρέπει να είχε προέλθει λίγα 24ωρα πριν.

Δημοφιλής επιχειρηματίας ο Κυπριανίδης, από φτωχή οικογένεια, αλλά με επιχειρηματικό δαιμόνιο, είχε διατελέσει επί οκτώ χρόνια πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «ΑΓΕΤ Ηρακλής», θέση από την οποία παραιτήθηκε το Μάιο του 2014. Υπήρξε παντρεμένος με την Μαρίνα Φλέγγα, κόρη του συνιδρυτή της καπνοβιομηχανίας Κεράνη, ενώ τα φώτα είχαν στραφεί επάνω του λόγω του ειδυλλίου του με την Μιμή Ντενίση, πριν μερικά χρόνια.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το