Αθλητισμός

Θριαμβευτικά πέρασε από το Σέσκλο ο Ολυμπιακός 6-0 την Ακρόπολη

Με θριαμβευτικό τρόπο πέρασε από το Σέσκλο ο Ολυμπιακός, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 6-0 της Ακρόπολης. Πλέον η ομάδα του Στέλιου Αρσένου χρειάζεται μόλις μια ισοπαλία στους αγώνες με Σαρακηνό και ΑΟ Σκιάθου, που απομένουν, για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α’ ΕΠΣΘ.

Το ματς διεξήχθη στις 12 το μεσημέρι, πράγμα ασυνήθιστο κυρίως για τους «ερυθρόλευκους», αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να φτάσουν εύκολα στη νίκη. Ο «χορός» των τερμάτων άνοιξε στο 7’ με τον Τζινιέρη να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Στο 15’ προκλήθηκε σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Σέττος και με σουτ έγραψε το 0-2. Πλέον απελευθερωμένοι από το άγχος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-3, όταν ο Βίτσιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σε σουτ του Ζέρη στο 43’.

Στο 53’ βολέ του Αναστασίου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 57’ ο Βλάχος αποδείχθηκε πιο εύστοχος σκοράροντας από κοντά (0-4). Στο 56’ ο Σιόβας διαμόρφωσε το 0-5 και ο Ζάχος το τελικό 0-6 στο 86’.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσιος, Πούλιος, Πασιάς, Στρούγγης, Κ. Γκάγκας, Κ. Κολημήτρας (60′ Χρυσαφόπουλος), Τζινιέρης (60′ Παγώνης), Α. Κολημήτρας, Δανιλόπουλος, Αξιώτης (75′ Κουκουβίνος), Δ. Γκάγκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σιδεράκης, Κακάμης (46′ Νούσιος), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αναστασίου (73′ Ζάχος), Ματέα, Κυρίτσης (61′ Σιόβας), Βλάχος (61′ Καρατσόλης), Ζέρης, Σέττος (46′ Κατσαγεωργίου).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ηρώ Σκάρου: Πίσω από μια επιτυχημένη γυναίκα βρίσκεται, συχνά, μονάχα ο εαυτός της

Η Ηρώ Σκάρου κατάγεται από την Ικαρία. Μεγάλωσε στη Σύρο και την Αθήνα. Με σπουδές…

31 Μαρτίου 2024

Νέος ΚΟΚ: Τιμωρεί τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο – Με… ποιους είναι αυστηρότερος

Μικρότερα πρόστιμα από τα υφιστάμενα και συχνότερη επιβολή τους για τις παραβάσεις που θεωρούνται χαμηλής επικινδυνότητας, αλλά και αυστηρές κυρώσεις για…

31 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης: Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού, τα απογευματινά χειρουργεία αλλά και για το πολιτικό σκηνικό…

31 Μαρτίου 2024

Τα ιαματικά λουτρά, ο θησαυρός του Μοντεκατίνι

Της Άννας Μαρίας Κουτσιρίμπα - Σεμιλιέτωφ, φιλολόγου - συγγραφέα* Πολύς κόσμος έρχεται από όλη την…

31 Μαρτίου 2024

Αφιέρωμα στην Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»- Σχολείο 120 ετών με δυναμισμό απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις της εκπαίδευσης

Ένας αιώνας και 20 χρόνια συμπληρώθηκαν για την Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ». 120 χρόνια…

31 Μαρτίου 2024

Άμαξες

Tα βλέμματα των διερχόμενων οδηγών κέντρισαν σήμερα το πρωί οι δύο άμαξες και τα άλογα…

31 Μαρτίου 2024