Τοπικά

Θλίψη για την απώλεια της 52χρονης Άριας Καράμπελα- Παϊζάνου

 

Κηδεύτηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου Μελισσάτικων η Άρια Καράμπελα- Παϊζάνου, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών από καρκίνο των ωοθηκών.
Η θανούσα ανακάλυψε πως είχε επιθετικό καρκίνο των ωοθηκών τον Αύγουστο 2018 όπου και χειρουργήθηκε. Έκτοτε, με την θερμή πίστη στον Θεό την οποία είχε, έκανε μεγάλο αγώνα με πολλά χειρουργεία, και κρατήθηκε στην ζωή αρκετά παραπάνω από αυτό που προσδοκούσαν οι γιατροί, κάνοντας λόγο για «θαύμα» που κατάφερε να ζήσει πέντε χρόνια και τέσσερις μήνες. Υπήρξε πρωταθλήτρια τις ιστιοπλοΐας, τα παιδιά της ήταν ο λόγος για τον οποίο έκανε την προσπάθεια να επιβιώσει. Τα τελευταία χρόνια που ήταν ασθενής, βοήθησε υποστηρικτικά πολλούς καρκινοπαθείς σε όλη την Ελλάδα.
Την είδηση για τον θάνατό της έκανε γνωστή ο σύζυγός της Βασίλης Παϊζάνος αναφέροντας σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Στις 8 το βράδυ η Άριά μας, πέρασε στην Αιώνια Ζωή! Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χριστός την Ανέπαυσε και θα την κατατάξει μεταξύ των Δικαίων Του».

 

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το