Αθλητισμός

Θετικό το πρώτο τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου, 3-1 τον Ρήγα

Θετικό ήταν το πρώτο τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-1, με δύο γκολ του Κλεβί Κόλα και ένα του νεαρού Μυλωνά. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας έμεινε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης.
Στο πρώτο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού κάθισε ο Χαρχαλάκης (ο Καβουσάκης είχε ίωση), ο Λάμπος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σκούρας στο αριστερό. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Ακριβόπουλος και Παπαϊωάννου. Ο Ψιάνος ήταν ο ανασταλτικός μέσος, με τους Κόλα και Σταμπουλή να αγωνίζονται ως εσωτερικοί μέσοι, Στην αριστερή πτέρυγα κινούνταν ο Διαμαντόπουλος, στην αριστερή ο Κατσαγεωργίου και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Μυλωνάς.
Το ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων» στο ματς ήταν εξαιρετικό, καθώς πολύ γρήγορα, μόλις στο 4’. Ο Κόλα κατάφερε να «κλέψει» την μπάλα και είχε εύκολο έργο να σκοράρει μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 0-1. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο 10λεπτο είχαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Ο Μυλωνάς στο 1ο έστειλε την μπάλα άουτ μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ρήγα Σπηλιόπουλο, ενώ στο 7’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Χαμένη ευκαιρία και από τον Κατσαγεωργίου στο 9’, ο οποίος σούταρε άουτ.
Στη συνέχεια η ομάδα του Ρήγα βρήκε τον τρόπο να απειλήσει το τέρμα του Χαρχαλάκη με τον Σιόβα στο 12’ και στο 13’, όμως ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έφτασε στο 0-2 στο 24’. Ο Μυλωνάς ήταν ο σκόρερ, με τον νεαρό επιθετικό να παίρνει την μπάλα από τον Κόλα και να ενεργεί ψύχραιμα, στέλνοντάς την στα δίχτυα.
Το 0-2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός στο 69’ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κλεβί Κόλα με χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος), για να μειώσει σε 1-3 ο Ρήγας με τον Δημήτρη Αγροκώστα στο 74’
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βλιώρας, Φιλοσόγλου, Παπαδανιήλ, Χόντος, Φούκης, Γάρος, Χασάπης, Τσακίρης, Σιόβας.
Β’ ημίχρονο: Φώτο, Πούλιος, Χότζα, Σταματίου, Κριτσίνης, Πατσής, Γιαννιός, Τσιτσικλής, Γεωργακόπουλος, Σιμιτζής, Δ. Αγροκώστας. Έπαιξαν επίσης και οι Γώργος Αγροκώστας και Γλάρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Χαρχαλάκης, Λάμπος, Ακριβόπουλος, Παπαϊωάννου, Σκούρας, Ψιάνος, Κόλα, Σταμπουλής, Διαμαντόπουλος, Κατσαγεωργίου, Μυλωνάς.
Β’ ημίχρονο: Κοκκώνης, Λάμπος, Γαλανόπουλος, Χατζηπλής, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης, Κόλα, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Διαμαντόπουλος, Καρατσόλης. Αγωνίστηκαν και οι Σιούρας, Σκαμπαρδώνης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο χάσμα απασχόλησης μεταξύ ανδρών – γυναικών

Το χάσμα απασχόλησης μεταξύ των ανδρών και γυναικών εξακολουθεί να υφίσταται και το 2022 με…

28 Νοεμβρίου 2023

Λωρίδα της Γάζας: Αναφορές σε ΜΜΕ για συμφωνία επέκτασης της εκεχειρίας για δύο ακόμα μέρες από Ισραήλ και Χαμάς

Σύμφωνα με αναφορές σε ΜΜΕ, Ισραήλ και Χαμάς φέρονται να συμφώνησαν σε επέκταση της εκεχειρίας,…

28 Νοεμβρίου 2023

Πάει να σβήσει τη φωτιά ο Κάμερον – Συνάντηση με Γεραπετρίτη μετά το διπλωματικό επεισόδιο

Μετά τις διαστάσεις που πήρε η ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του Ρίσι Σούνακ και του…

28 Νοεμβρίου 2023

Κατασκοπευτικό θρίλερ στην Ουκρανία: Στο νοσοκομείο λόγω δηλητηριασμού η σύζυγος αρχικατασκόπου της χώρας

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, λόγω φερόμενου δηλητηριασμού η Μαριάννα Μπουντάνοβα, σύζυγος του επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας…

28 Νοεμβρίου 2023

Ινδία: Απεγκλωβίστηκαν από τη σήραγγα οι 41 εργάτες – Ήταν παγιδευμένοι για πάνω από 2 εβδομάδες

Τέλος στο μαρτύριο των 41 εργατών, που από τις 12 Νοεμβρίου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στη σήραγγα,…

28 Νοεμβρίου 2023

Δραματική προειδοποίηση ΠΟΥ για τη Γάζα: «Περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν από ασθένειες παρά από τους βομβαρδισμούς»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος περισσότεροι άνθρωποι να πεθάνουν από ασθένειες παρά…

28 Νοεμβρίου 2023