Αθλητισμός

Τελευταίος αγώνας για Νίκη και Δημήτρη Ελευθερόπουλο – Παίζει σήμερα με τον Μακεδονικό στη Ν. Ευκαρπία

Τον τελευταίο φετινό της αγώνα δίνει σήμερα η Νίκη, η οποία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό σήμερα στις 17.00 εκτός έδρας. Το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο και για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

 

Ο Μακεδονικός αποτελεί τον κακό δαίμονα της Νίκης. Στο φετινό πρωτάθλημα τον βρήκε απέναντί της τρεις φορές και δεν κατάφερε να τον κερδίσει ούτε μία.
Η αρχή έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, όπου γνώρισε την ήττα με 1-2. Στο πρώτο ημίχρονο του συγκεκριμένου ματς η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δικαίως θεωρείται η καλύτερη που πέρασε από τον Βόλο φέτος.

Ακολούθησε η συνάντηση στη Ν. Ευκαρπία, όπου οι δύο «μονομάχοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Πάντως το αποτέλεσμα αυτό άφησε λιγότερο ικανοποιημένους τους «κυανόλευκους», αφού έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 37ο λεπτό λόγω αποβολής του Λούκας Πέδρο.

Στο πλαίσιο των πλέι οφ οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πάλι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, όπου πάλι η Νίκη βρέθηκε… φάτσα με την ήττα, όταν είδε τον Σιμόνι να ανοίγει το σκορ στο 75’, με τον Πολίτη να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι γλιτώνοντας την ομάδα του από μία ακόμη εντός έδρας ήττα ενάντια στον Μακεδονικό.

Σήμερα στις 17.00 το βολιώτικο συγκρότημα αντιμετωπίζει για τέταρτη φορά το σύνολο του Στέλιου Μαλεζά και φιλοδοξεί αυτή τη φορά να το κερδίσει για πρώτη φορά. Βέβαια το ίδιο επιθυμούν και οι Θεσσαλονικείς, προκειμένου να «κλέψουν» την 3η θέση από τους Βολιώτες, μια και υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο σημερινός θα είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας τόσο για τη Νίκη, όσο και για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

Ο 47χρονος προπονητής σήμερα θα στερηθεί τους ξένους της ομάδας του. Για διάφορους λόγους δεν θα παίξουν οι Χοσέτε Μιράντα, Πάτρικ Μπαχανάκ, Ζοζέφ Αντουάν Ναά και Ταμάζ Μακατσάρια, ενώ «νοκ άουτ» έχει τεθεί και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, που τραυματίστηκε στην κλείδα στον αντίστοιχο αγώνα των δύο ομάδων στον α’ γύρο των πλέι οφ.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με εκείνη που έπαιξε με την ΑΕΚ Β’ την περασμένη Πέμπτη στο Σεραφείδειο. Το σύστημα θα είναι 4-3-3 με την ακόλουθη σύνθεση: Τερματοφύλακας θα είναι ο Γκαραβέλης και στην άμυνα θα τοποθετηθούν οι Τοπαλίδης (δεξιά), Αναστασίου (αριστερά), Στίκας ή Γιαννίτσης και Ανδρέου (στόπερ). «Εξάρι» θα παίξει ο Κυριακίδης έχοντας εσωτερικούς μέσους τους Λίταινα και Γαβριηλίδη, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συγκροτήσουν οι Κάσσος (δεξιά), Κρητικός (αριστερά) και Πέττας (κορυφή).

 

Οδηγίες του Μακεδονικού και για τους φίλους της Νίκης

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τον τρόπο εισόδου τον φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα με τη Νίκη εξέδωσε η ΠΑΕ Μακεδονικός. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρονται οδηγίες και για τους φίλους της βολιώτικης ομάδας, που θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τη σημερινή αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση: «Το απόγευμα της Πέμπτης (23/5, 17:00), ο Μακεδονικός υποδέχεται για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2 τη Νίκη Βόλου.

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ενημερώνει το κοινό για τις τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής: 10 ευρώ γενική είσοδος και δωρεάν για γονείς και παιδιά των Ακαδημιών του Μακεδονικού

Εκπτωτική Πολιτική: 8 ευρώ (-20%) για γονείς αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών του Μακεδονικού, 5 ευρώ (-50%) για γυναίκες και άνεργους (με την επίδειξη Δελτίου Ανεργίας).
Δωρεάν είσοδος για παιδιά 16 ετών και κάτω και ΑμεΑ (με την επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης αναπηρίας 67%. Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Μακεδονικός δεν αποθηκεύει τα ιατρικά δεδομένα σε κάθε περίπτωση. Επίσης οι εκπτώσεις δεν συμψηφίζονται. Η αγορά των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται επί τόπου, από τα εκδοτήρια στις δύο ανοιχτές θύρες του σταδίου.

Η είσοδος των φίλων του Μακεδονικού θα γίνεται, όπως πάντοτε, από τη Θύρα 3 («πέταλο»), δεξιά από το κλειστό στάδιο. Αντιθέτως, οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται από την θύρα 4 της ανατολικής κερκίδας, αριστερά από το κλειστό στάδιο, και θα καθοδηγούνται σε συγκεκριμένο σημείο της κερκίδας. Ελάτε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί έναν όμορφο αγώνα».

 

Διαιτητής ο Κακουλίδης

Ο Χρήστος Κακουλίδης από τη Θράκη ορίστηκε να διευθύνει τη συνάντηση Μακεδονικού-Νίκης, που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη. Βοηθοί του θα είναι οι Λευτέρης Βογιατζής (Καρδίτσας) και Δημήτρης Μίχος (Λάρισας) με 4ο διαιτητή τον Γιάννη Τομαρά (Θράκης), ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Πέτρος Τρύφων (Δράμας).

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εργασίες

  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης περιμετρικά του Πολιτιστικού Κέντρου στο πάρκο της Ευξεινούπολης.…

12 Ιουνίου 2024

Για τη Λενιώ που «έφυγε»

  Της Μαρίας Σπανού Ο λόγος για τη Λενιώ Μητροπούλου, η οποία «έφυγε» αθόρυβα τη…

12 Ιουνίου 2024

Περιφέρεια Θεσσαλίας – Σε κατάσταση «υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς» κατηγορία 4

Το φαινόμενο του καύσωνα βρίσκεται στην εξέλιξη και αναμένονται οι ίδιες συνθήκες από πλευράς θερμοκρασίας…

12 Ιουνίου 2024

Ο John Stamos στο νέο επεισόδιο του Argo Talks

  O τηλεοπτικός αστέρας του Full House και δις προτεινόμενος για βραβείο Emmy, John Stamos,…

12 Ιουνίου 2024

«Η οθωμανική απογραφή του 1454/55 στο Σαντζάκι Τρικάλων» από τον Θεόδωρο Νημά 

  Μία από τις σημαντικότερες εκδόσεις του Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων και του…

12 Ιουνίου 2024

Εκκρεμούσε ένταλμα ανακριτή από την Κεφαλλονιά και συνελήφθη στον Βόλο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 18χρονος άνδρας,…

12 Ιουνίου 2024