Αθλητισμός

Προτεραιότητα στον προπονητή δίνει η ΠΑΕ Βόλος εξετάζοντας περιπτώσεις από το εξωτερικό

Το θέμα του προπονητή είναι άμεσης προτεραιότητας για τον Βόλο, μετά την αποχώρηση από την ομάδα του Χρήστου Κόντη. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ επιθυμούσαν την παραμονή του 48χρονου τεχνικού, ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, για να σώσει τη χρονιά για τους «πράσινους».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Βόλου έχουν προτεραιότητα την ξένη αγορά και κυρίως αυτή της Ισπανίας, όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα.

Το ζήτημα του προπονητή «καίει» τον Βόλο και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται κινήσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Όπως έχουμε τονίσει, δεν βλέπουμε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, από τη στιγμή που δεν φαίνεται στον ορίζοντα ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή. Μπορεί ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, να έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, παραχωρώντας την ομάδα, που είναι καθαρά δημιούργημα δικό του, όμως σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για την ΠΑΕ Βόλος.

Παρατηρούμε, πλέον, μία διαφορετική στάση από την πλευρά του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος δήλωσε μετά την επίσκεψη στο γραφείο του αντιπροσωπείας της Λέσχης Φίλων Βόλου, ότι ναι μεν εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, αλλά μέχρι νεωτέρας. Ως πρωταρχικό στόχο θέτει να βρεθεί κάποιος επενδυτής, ο οποίος θα «τρέξει» την ομάδα, ωστόσο, αν δεν βρεθεί, θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του. Μάλιστα, το χρονοδιάγραμμα που έθεσε είναι μικρό, καθώς τόνισε πως το αργότερο σε 10 μέρες θα έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ήδη από τη μέρα που έκανε τις δηλώσεις έχουν περάσει έξι μέρες.

Είναι γεγονός πως θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στην ομάδα, προκειμένου ο Βόλος να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός και να μη βιώσει ξανά μια χρονιά αγωνίας και άγχους, όπως ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε. Οι «κυανέρυθροι» πάλεψαν μέχρι τέλους για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, πράγμα που δεν μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, όταν μάλιστα την περίοδο 2022-23 ο Βόλος αγωνίστηκε στα πλέι οφ.

 

Μπαίνουν κάμερες στο Πανθεσσαλικό

Όσον αφορά τις κάμερες που θα πρέπει να τοποθετηθούν στο Πανθεσσαλικό, για να μπορεί το στάδιο να φιλοξενεί φιλάθλους στα παιχνίδια έδρας του Βόλου, οι εργασίες είναι σε εξέλιξη. Όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του, το έργο θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου. Το Πανθεσσαλικό είναι μια μεγάλη αθλητική εγκατάσταση και οι κάμερες που θα τοποθετηθούν είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχουν μπει σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας, μικρότερα, τα οποία χρησιμοποιούν ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Θυμίζουμε, ότι από την ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ για τους φιλάθλους – τον περασμένο Φεβρουάριο – ύστερα από δύο μήνες που παρέμειναν κλειστά με απόφαση της κυβέρνησης, στο μοναδικό γήπεδο που δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες είναι το Πανθεσσαλικό. Αποτέλεσμα, ο Βόλος να δώσει και τα τρία παιχνίδια έδρας στα πλέι άουτ χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, μετάνιωσε που δεν φρόντισε να τοποθετηθούν οι κάμερες νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Στο μεταξύ, νέος επικεφαλής στο ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Βόλος αναλαμβάνει ο χειρουργός ορθοπεδικός, Δημήτριος Σίσκος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Βόλος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Δημήτριο Ν. Σίσκο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας».

Δοκιμαστικά από την ΠΑΕ Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι το τριήμερο 27, 28 και 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2006, 2007, 2008 και 2009.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 5 μ.μ. και θα διεξαχθούν υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ Βόλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ειδική πλατφόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς εκατοντάδες νεαροί ποδοσφαιριστές θέλουν να δοκιμαστούν, προκειμένου να αποτελέσουν μέλη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Φέτος η ομάδα Κ19 του Βόλου είχε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα στο οποίο έλαβε μέρος, καθώς μία αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στην 8η θέση με 31 βαθμούς και την Κυριακή 26 Μαΐου υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Βασδέκειο».

Επίσης, πολύ καλή παρουσία είχαν οι ομάδες του Βόλου που έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ15 της Σούπερ Λιγκ, με τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής να είναι σημαντική.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ξεκινάνε οι εργασίες για τη Ναυτική Εβδομάδα 2024 με τιμώμενη την Κύπρο – photos – videos

Ο φορέας πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση και διάδοση του πολιτιστικού αποθέματος»…

12 Ιουνίου 2024

Χωροταξική κατανομή μαθητών/τριών Στ΄ Δημοτικού σε Γυμνάσια της Μαγνησίας

Με έγγραφο του Διευθυντή Β'Βάθμιας Διεύθυνσης ΜΑγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη, αποφασίζεται η κατανομή των μαθητών και…

12 Ιουνίου 2024

Αχ. Μπέος για Αγριά “Μέχρι Παρασκευή παραδίνουμε ολοκληρωμένο το έργο αποκατάστασης στην παραλιακή” – photos – video

Αυτοψία στα έργα της παραλιακής οδού στην Αγριά, που ολοκληρώνονται μέχρι την Παρασκευή, πραγματοποίησε σήμερα…

12 Ιουνίου 2024

Καθηγήτριες λυκείου παραιτήθηκαν αφού τις έπιασαν να στέλνουν μηνύματα σε μαθητή για να κάνουν ομαδικό σεξ

Σε παραίτηση υποχρεώθηκαν δύο καθηγήτριες Λυκείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ αφού τις έπιασαν να προσπαθούν…

12 Ιουνίου 2024

Σταθμευμένα

  Καλοκαιράκι κι αρκετοί οδηγοί, επιλέγουν να σταθμεύουν για λίγο τα οχήματά τους, στην παραλιακή…

12 Ιουνίου 2024

Επιστολή του Επιμελητηρίου για τη λειτουργία εταιρειών που μισθώνουν εργαζομένους χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις

Επιστολή προς την ΟΕΒΕΜ, ΟΕΒΕΜ και Β. Σποράδων και τα Α/θμια Σωματεία απέστειλε το Επιμελητήριο…

12 Ιουνίου 2024